Ingen stream ikväll - Retrospelsfestivalen imorgon!~

Imorgon (lördag) är det dags för Retrospelsfestivalen (RSF) i Malmö. Både jag och Andreas ska dit, och jag har tidigare bloggat om det. Mässan är öppen mellan 10:00 och 18:00, och inträdet är 120 kronor per person (barn under 10 år går in gratis i vuxens sällskap). Hela schemat för mässan kan ni hitta här
 
Och eftersom det är Retrospelsfestivalen imorgon, kommer jag inte streama någonting ikväll. Jag är tillbaka igen på söndag klockan 19:00. Som plåster för såren att jag missar en streamdag tänkte jag dela med mig av en rolig bild från mitt RSF-peppande förra året:
 
Så såg det ut när smidig-lie skulle ta en bra bild med ett alldeles för kort kamerastativ. Hur den riktiga bilden blev? Så här:
 
 
Jag är riktigt taggad på årets mässa - och jag hoppas att vi ses där!
 

RSF HYPE!~

På lördag, 1/9, är det dags för Retrospelsfestivalen (RSF) i Malmö! Mässan är öppen från 10:00-18:00, och inträdet är 120 kronor. Här finns marknad, föreläsningar, workshops, konsoler att prova på - och en Streamingpanel där både jag och Andreas är med!
 
 
 
Samson Wiklund är moderator för panelen, som består av Andreas "hiro" Karlsson, Christoffer "Koffa" Johansson, Emelie "Mlie-Redfield" (det är jag det!) och Simon "Dragonfangs" Lövgren. Mer om panelen och dess medlemmar hittar ni här.
 
Det ska bli så himla kul att besöka den mässan igen. Vi var där förra året också, så vi ser helt klart fram emot att komma tillbaka i år. Och ännu roligare blir det ju att medverka i Streamingpanelen!
 
Hoppas att vi ses där!
 
 

Min bit-meny~

Något som jag tycker är riktigt roligt på twitch är när kanaler har särskilda gifs och låtar (alerts) för ett visst antal bits. Så jag passade på att fixa några till min egen stream! Det tar ett tag att komma på bra idéer för dem, men jag är riktigt nöjd med de jag har i dagsläget. Så är det ju bara att fylla på med nya så fort jag får en idé!
 
 
Förklaringarna är lite kryptiska - men bakom dem gömmer sig väl valda gifs och låtar!
Häng med i chatten och testa själv - https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

HEJ!~

Hoppsan, här var det lite tyst! Det är nästan en månad sedan jag sist skrev. Det har varit lite fullt upp med att komma tillbaka till vardagen efter sommaren, så bloggen har tyvärr fått bli lite tyst. Jag har äntligen lyckats klara av Resident Evil Gaiden - och påbörjat Outbreak 2. Vilket innebär att slutet av Resident Mlievil närmar sig! Helt galet. Men så är det ju snart ett år sedan vi började med det. Söndagsspelet i streamen just nu är Project Zero 2 - och vi är passande nog uppe i just 2 jumpscares! På fredag är det stream igen, med Outbreak 2. Kom gärna in och säg hej!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0