Ett mildare intryck~

Jag har stört mig lite på färgerna i bakgrunden på bloggen, så jag passade på att fixa till det. 
 
 
Så här såg det ju ut tidigare. 
 
 
Och så här ser det ut nu!
 
Ett lite mildare intryck, helt enkelt.
 

En vecka kvar till jul~

Det här året har ju gått otroligt fort! Det är julafton redan på måndag - vad hände?! Jag har extrema julkänslor, och längtar så efter all julmat, julmust och choklad som jag kommer trycka i mig under julen. Om nom nom! 
 
 
Kände mig riktigt vinterfin och mysig i det här filtret, hihi! 
 
Vad ser ni mest fram emot i jul?
 

Ordning på rosetterna~

Jag älskar diadem. Helst de med rosetter på. Jag har till och med gjort två egna och planerar att göra ännu fler. Det enda som har varit lite jobbigt är att jag inte riktigt haft plats för alla. 
 
 
Så här förvarades mina diadem tidigare - och det var svårt att få fram just den jag ville ha. Så jag kände att det var dags att göra någonting åt det. Efter att ha gått och tänkt på det och planerat det ett tag, hittade jag till slut en lösning som passade. Och så här ser det ut nu:
 
 
Alla diademen är fint upphängda och i ordning! Jag har gått och spanat på det här gallret ett tag och funderat på hur jag skulle kunna hänga upp diademen på det. Och så hittade jag världens sötaste och mest färgglada klämmor! Nu är det betydligt lättare att hitta det diadem jag vill ha. 
 

Lyssnar på just nu~

Tänkte passa på att dela med mig av en låt som jag lyssnar mycket på just nu.
 
 
Allså, åh, den är så bra! Poets of the Fall gör så himla fantastisk musik.
 

En bra plats för mina block~

Ända sedan jag gick i högstadiet har jag haft en massa block. Ritblock, skrivblock - i olika former, färger och storlekar. Jag brukade ha dem i en hög på golvet när jag bodde hemma hos mina föräldrar. Här hemma har jag dock haft dem i "mitt kontor" - alltså under vardagsrumsbordet. Där får de plats, alla mina block och pennor, på ett ganska så prydligt sätt. Och de syns inte om man inte vet att de finns där. Nu har jag dock hittat en perfekt förvaringslösning för mina mest använda block. 
 
 
Det här otroligt fina blockstället kommer från Therese Lindgrens kollektion med Lagerhaus - och jag passade på att beställa ett (och det superfina rosa blocket) så fort det släpptes på hemsidan. Så nu kan jag ha mina block framme PÅ vardagsrumsbordet istället för under det, yay! Måste bara bestämma vilka jag faktiskt vill ha där, haha.
 

Hej december~

Jag tycker att det här året har flugit förbi alldeles för fort - men jag är ändå glad över att det är december! Det känns bara som den mysigaste månaden. Varm choklad, mysiga filtar, julbelysning... På nåt sätt känns det lite lättare ändå att det blir mörkt ute så fort. Genom åren har jag samlat på mig "ett par" koppar och muggar i alla dess former. Jag har gett mig själv köpstopp på det eftersom jag inte har plats för dem längre. Hoppsan! Och nu när jag satt och tänkte på det härliga med vintern tänkte jag att det skulle vara kul att visa upp några av mina favoriter ur min kopp/mugg-samling!
 
 
Här har vi som sagt några av mina favoriter. De flesta av dem har någon form av nörd-anknytning, men så har vi några fina undantag. Jag har även en vit mugg som har en haj i botten - som också är vit och inte riktigt var så lätt att få bra på bild. Det är svårt att dricka ur den koppen utan att nynna på låten från Hajen, haha!
 
Vad tycker ni är det bästa med vintern?
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0