Älskade Alan Wake~

Idag hände det. Det där som jag har längtat efter ända sedan jag började streama. Alan Wake är tillbaka på Steam! Min Xbox 360 har krånglat lite grann med mig under Resident Mlievil, så jag har faktiskt kollat lite löst på ifall jag skulle installera min fysiska PC-version av spelet. Jag hade gjort upp en plan för hur det skulle bli när jag väl skulle streama det. Jag trodde bara inte att det skulle ske så snart! Jag är en bit in i min genomspelning av The Evil Within, men den kommer att sättas på paus - nu vill jag ju köra igång med Alan Wake så snabbt det går! Därför kommer vi spela just Alan Wake i streamen imorgon, yay
 
Bild från 2014. Liten Mlie med en stor låda.
 
Streamstart 18:30. Hoppas att vi ses i chatten!
 
https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

Final på fredag~

I november har det gått ett helt år sedan jag började streama Resident Evil 0 på twitch. Ett år fyllt av en massa Resident Evil-spel, i ett projekt som döptes till Resident Mlievil. Nu på fredag, den 19 oktober, är det dags för finalen! Då ska vi spela det DLC i Resident Evil 7 som vi har kvar - End of Zoe. Ett DLC som jag tycker är riktigt bra, så det ska bli kul att streama det. Vi ska även prata om de spel vi tagit oss igenom och minnas vårt års-långa äventyr. 
 
 
Jag har laddat upp med choklad och läsk, och jag hoppas att ni också har med er någonting riktigt gott! Streamen startar 18:30, så får vi se hur länge det blir. Hoppas verkligen att vi ses i chatten!
 
https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

Ultraviolet~

I fredags släpptes Poets of the Falls nya album Ultraviolet. Jag förhandsbokade min för flera månader sedan - men eftersom den var beställd från Finland kom den inte fram till stan förrän igår - och jag kunde äntligen hämta den idag.
 
Förutom den otroligt fina skivan fick jag med en t-shirt och en till signerad bild, yay! Så häftigt. Det var väl värt den extra lilla väntan som blev! 
 
Jag satte mig med hörlurar, låthäftet, block och penna - och började lyssna. Jag älskar att skriva ner mina första intryck - så kul att titta tillbaka på, och se om uppfattningen om vissa låtar ändrats över tid. Jag hade tidigare hört de låtar som släppts som singlar: False Kings och Dancing on Broken Glass. Resten hade jag hört lite snabbt i en liten teaser som lades upp i förra veckan. Jag har redan hittat mina favoriter - varav en av dem var riktigt otippad. 
 
Selfie-kameran på min telefon är inte den bästa, men ändå! Här var jag nog halvvägs igenom False Kings.
 
Och så klart så fick min rosa, fina PS2:a agera CD-spelare den här gången. Snart ska låtarna in på min iPod, och sedan ska de lyssnas på repeat. Ser fram emot att lära mig texten i de här låtarna också!
 

Mlie och Nintendo PlayStation~

På Retro Gathering i lördags fotade jag faktiskt knappt någonting alls. Vilket jag ångrar nu i efterhand. Men men, bara att bli bättre nästa mässa. Retro Gathering var riktigt kul! Det var mer folk än vad det brukar vara på mässan, och det blev snabbt lite trångt. Vi träffade en massa härliga personer som följer oss på twitch, och tog en härlig gruppbild - som blev så spontan så inte ens alla var med. Jag lovar fler bilder från nästa mässa jag är på. Det blev bara lite tokigt den här gången.
 
 
Någonting som jag faktiskt fotade var Nintendo PlayStation. En prototyp som endast finns i ett känt exemplar i hela världen. Ägaren, Terry, var inbjuden till mässan och hade med sig konsolen. Besökarna fick spela på den, och det var full kö mest hela tiden. Efter Terrys frågepanel om konsolen passade jag på att ta ännu en bild på den fantastiska maskinen. Denna gången när jag höll i den! Jag hade väl aldrig kunnat tro att jag ens skulle vara i samma stad som den prototypen, så det var riktigt häftigt!
 
 
Stort tack till Terry som kom ända till Sverige för att visa upp Nintendo PlayStation - och till Retro Gathering som gjorde det möjligt! 
 
Det här är ju helt klart en av mina coolaste selfies någonsin, haha.
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0