Årets hittills avklarade spel~

Jag har hunnit med att klara ett par spel i år - mycket tack vare streamen, så klart! Känns nästan konstigt att spela offline utan att streama, haha. 
 
Den 7 januari klarade vi...
 
BioShock, valt av LinusTheVirus
 
 
Jag hade spelat det en gång tidigare, men eftersom det var en hel del år sedan hade jag glömt bort mycket av storyn. Och det var riktigt kul att uppleva det med chatten! Fortfarande ett av de bästa spelen jag spelat.
 
Den 20 januari klarade vi...
 
Silent Hill, valt av OhNoSpyware
 
 
Ett spel som jag trodde att jag hade spelat förut - men det visade sig att jag faktiskt inte hade gjort det. OOPS. Men nu så! Ett riktigt bra spel, som jag nog ska ta mig an någon mer gång - fast inte på stream. Det finns ju fler slut!
 
Den 3 februari klarade vi...
 
Dead Space, valt av Celc1us
 
 
Ett spel som jag ragequittade för en sisådär 9 år sedan. Och vi tog äntligen revansch på det! Ett riktigt bra spel, även om deras försök att skrämmas ibland känns uppenbara. Men det blev ju ändå 7 jumpscares! Att sedan många av dessa jumpscares var för att chatten skrämde mig med alerts snarare än att det var spelet som var läskigt pratar vi inte om, haha!
 
Det jag spelar just nu är Alan Wake's American Nightmare, valt av Kassettband69. Ett riktigt kul litet spel, som jag har sett fram emot att streama. Här har vi min lista på de spel som jag vill streama. Det kommer läggas till titlar lite då och då, när jag kommer på något spel som jag verkligen vill streama.
 
(Och så spelar jag ju fortfarande Resident Evil 2 REmaken, men mer om det när jag väl streamar det!)
 
Äventyret i Alan Wake's American Nightmare fortsätter imorgon, på min twitch-kanal, så klart. Sreamstart 18:30.
 
Hoppas att vi ses där!
 

Här var det tyst~

Nämen hejsan! Jag har inte bloggat någonting alls sedan dagen innan Resident Evil 2 REmake släpptes. Jag har fokuserat på att spela det, för att kunna bli klar med det snabbt så jag kan börja streama det. Jag har fortfarande mycket kvar, men jag hoppas bli klar med et i veckan. Tänkte passa på att visa bild på mina inköp från releasedagen, åtminstone!
 
 
Jag bokade Collector's Edition av spelet samma dag som GameStop utannonserade att de skulle få in den, och jag är glad att jag gjorde det. Den lådan innehåller SÅ många fina saker - men det ska vi gå igenom mer noggrant i en framtida stream. 
 
Sedan köpte jag även dessa saker. Så kul att kunna utöka samlingen med lite ny-nya grejer!
 
Alla spoilers om Resident Evil 2 REmaken undanbedes i mitt kommentarsfält. 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0