Ett spontanköp utan dess like~

Jag hade bokat Premium Edition av Bioshock Infinite, eftersom jag kände att jag ville ha mer än bara spelet men inte riktigt hade råd med Songbird Edition. Premium Edition fick följa med mig hem på releasedagen. På grund av en hemtentavecka kunde jag inte börja förrän i måndags. Mina tankar om Bioshock Infinite kommer i ett inlägg när jag spelat klart det - jag har fortfarande lite kvar att göra. Idag blev det "lite" spontanshopping. Jag skulle köpa Limited Edition av guideboken, men i slutändan blev det mer än så. Säg hej till min spontanköpta Songbird!
Jag tänkte att jag ändå kommer köpa den någon gång i framtiden, så varför inte bara göra det direkt? Det är ju trots allt ändå samma pengar det handlar om. Får dock leva lite snålt framöver efter det här köpet.
 

Kommentarer
Postat av: Ina

Åååh! Bra köp ;D Sångfågeln är så HIMLA snygg.
Sjukt avis på den där steelbooken! Har guideboken och Songbird (och snart artbook!) men saknar den där :(

Svar: Den är ju det! =D Har ångrat min snåla inställning, så kände att det var dags att passa på. Jag fick med den som en liten bonus för att jag köpte så mycket ^^'' Ååååh, artbooken bläddrade jag lite i, men det hade varit lite för mycket att köpa den också D=
Mlie-Redfield

2013-04-06 @ 19:38:00
URL: http://ohnospyware.wordpress.com

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0