Mitt januaribloggande~

Jag har skrivit (minst) ett blogginlägg om dagen under hela januari. Inläggen känns lite mer spontana när man siktar på ett om dagen. Lite mer befriande, på ett sätt. Tidigare har jag bara bloggat när jag hade någonting riktigt, riktigt bra att skriva om. Då kunde det bli så lite som ett inlägg varannan vecka. Utan de skyhöga kraven på bloggen kunde jag i januari göra lite mer som jag ville. Jag behövde verkligen den här bloggmånaden. Och jag kommer att fortsätta med den här inställningen till mina blogginlägg och inte ha så otroligt höga krav. Det blir ju bra ändå, i slutändan. 
 
Jag har precis kommit hem från afterwork med bästa jobbkompisarna. Kände mig nöjd efter två cider och en alkoholfri drink, så då bar det av hemåt. Ska ju trots allt jobba imorgon igen.
 

Gårdagen~

Igår bar det alltså av till familjen för ett endagsbesök! Jag blev hämtad vid stationen av farmor och farfar, och det blev mat och fika hos dem och en tur på stan. Sedan hämtade mamma upp mig, och vi fikade tillsammans innan vi åkte och hämtade min syster.
Min fina mamma~
 
Efter det bar det av hem till pappa för att träffa honom och min bror. Fullt upp när man väl är på besök!
 
De här skorna kommer jag traska runt i framöver. Mina favoritstövlar läcker in vatten. Inte okej. Så det blev nya skor!
 
Och lite fina smycken.
 
Morfar är tillbaka på sjukhuset, så honom kunde jag inte träffa igår. Hoppas kunna göra det snart.
 

På resande fot~

Just nu sitter jag på tåget hem till familjen. Eftersom jag är expert på det där med snooze fick jag börja dagen med en springtur. Och så kom jag på när tåget börjat rulla att jag glömde ta med mig mina téer. Bra där. Skulle bjuda min kära farmor på en god kopp te, men då får det bli en annan gång. Jag fick åtminstone med mig min 3DS, haha.
 
Här har ni en bild på en morgontrött och osminkad Mlie. Hoppas ni får en härlig torsdag!
 

Myser med en kopp te i vintermörkret~

Det är tråkigt väder ute just nu. Det pendlar mellan världens bästa vintersnö och jobbig slask. Så då håller jag mig hellre inomhus - gärna med en kopp te.
 
Jag har bunkrat upp med en hel massa olika tesorter för att ta mig igenom den här jobbiga årstiden. Så när man vill ha något varmt och gott finns det mycket att välja mellan.
 
Vad gör du för att orka med det här tråkvädret?
 

Tävling - vinn två av mina favoriter~

Nu tänkte jag att det var på tiden att jag hade min första tävling här på bloggen. Så nu kör vi!
Priset är alltså L.A. Noire och Resident Evil 5 till Xbox 360. Och Skittles! (Bör dock nämnas att bonuskoderna för respektive spel inte är med.) Vill ni vinna dessa två spel, och gott godis? Klart ni vill! Reglerna är ganska enkla:
 
 
Digitala versioner av spel ska alltså inte räknas med. Lycka till!
 
 
 
 

Jag gillar att streama~

Det har blivit en hel del streamande för mig de senaste dagarna. Jag har faktiskt aldrig varit så mycket för co-op i spel, så streamande passar mig perfekt. På det sättet kan jag prata med andra samtidigt som jag spelar helt själv. För mig är spel som allra bäst när jag kan ägna mig åt dem på mina egna villkor.
 
 
Att streama genom Twitch direkt via PlayStation 4 är så smidigt att det är svårt att låta bli. Det var minst sagt värt att köpa konsolen bara för Resident Evil REmaster - att kunna dela med mig av mina spelupplevelser på det här sättet är så roligt. I vanliga fall skriver jag ju bara blogginlägg om spelen jag spelar. Nu, för första gången, finns varenda sekund av mitt spelande inspelat. Det är lite häftigt, ändå.
 

Dagens~

Idag kom min familj på besök. Vi åt god mat, och sen var det dags för syster att spela match. Hon gjorde två mål, och hennes lag vann. Så stolt! Så här såg jag ut denna söndag:
Trivs så otroligt bra i kortare hår. 
 

Mlie spelar REmaster, del 1~

Äntligen. Videon finns på YouTube!
 
 
Det tog sitt lilla tag, men till slut gick det. Äntligen.
 

En lägesuppdatering~

Igår skrev jag om de problem jag råkat ut för gällande exporteringen av mina Twitch-videos till YouTube. Problemen kvarstår, men jag tror och hoppas att jag är på väg att lösa det här. Jag har sparat videon på min egen dator. Halvvägs in så fryser bilden, medan ljudet fortsätter. Jag har en annan version av videon, från mina tidigare försök, där resten av videon fungerar. Så vad gör man då? Man pusslar.
 
Den ena halvan av videon kan öppnas i Windows Live Movie Maker, men det kan inte den andra.
 
Den kan däremot öppnas i Windows Movie Maker, där den första videon inte kan öppnas. Så då spar jag ner den första delen i ett annat filformat genom Windows Live, för att sedan öppna den i Movie Maker. Varför inte tvärtom? Jag kan Windows Movie Maker. Så nu återstår ett litet pusslande. Går inte det här vägen vet jag inte alls vad jag ska hitta på för att rädda min video.
 

Just nu~

Det är väldans smidigt att streama via PS4:an. Det jobbiga är dock att twitch inte sparar videos i all evighet, utan man måste exportera dem till YouTube om man vill behålla dem. Och det är just det jag har försökt att göra de senaste dagarna, men det går verkligen inte.
 
Gång på gång får jag upp meddelandet om att konverteringen har misslyckats. Så då tänkte jag ta saken i egna händer med hjälp av twitch tools, men det är i konverteringen som felet uppstår. Jag vill kunna spara min videos, så om ni har någon lösning till mitt problem skulle jag bli jätteglad. Vad ska jag göra?
 

Utan ansträngning~

En av de trophies jag har fått under mitt äventyr i Resident Evil REmaster behövde ingen direkt ansträngning från min sida. Det bara hände, när jag försökte förenkla för mig själv. För vad gör man när två zombies ligger "döda" nära varandra på golvet? Man bränner upp dem båda två samtidigt.
 
Och tydligen fick jag en trophy för det. Där ser man!
 

Ännu en ledig torsdag~

Idag är jag ledig, och vad passar man på att göra då? Spela? Nej - man tvättar och städar, så klart. (Och spelar, annars är det ju inte kul). Just nu läser jag igenom alla bloggar jag följer medan jag slö kollar på tv och dricker kaffe i väntan på att tvätten ska bli klar.
 
 
Det blev lite streamande igår kväll ändå. Men eftersom jag var så väldans trött efter en tidig dag på jobbet (och cirka tre timmars podcast-inspelning) orkade jag bara spela i en timme. Jag ska snart dra igång The Binding of Isaac och streama det ett tag. Det är ju otroligt kul att streama!
 

Nyklippt~

Åh, vad jag har saknat att ha nyklippt hår! Jag är riktigt nöjd med hur det blev - håret hade växt väldans mycket sedan sist. Den här gången ska jag bli bättre på att hålla efter det.
 
Nej, jag har inte färgat håret - det är bara olika ljusförhållanden.
 

Gårdagens stream~

Jag streamade äntligen, äntligen Resident Evil REmaster igår. Eftersom jag inte hade spelat varken det första originalspelet eller REmake på väldigt länge gick det lite knackigt, men ändå bra. Tills jag dog. Men då var det bara att ge sig på det igen. Tills nästa problem kom. Nedladdningen av spelet igår gick segt. Som man kan förvänta sig när ett spel släpps digitalt och många vill spela det samtidigt. När nedladdningen och installationen äntligen var klar drog jag igång spelet. Och det gick som sagt bra, ändå. Tills jag skulle öppna en dörr med Sword Key.
 
Nehepp. Det var visst inte klart. Fast det hade kommit ända upp till 100 procent. Och inte låg spelet under fliken downloads heller. För att se hur långt det var kvar var man tvungen att gå in på informationen av spelet. Och där tuggades det långsamt ner. Fortfarande. Så då fick jag avsluta streamen och vänta. Jag gick och la mig efter midnatt, men det var inte klart då heller. Fast det hade pågått ända sedan åtta. Suck. Så typiskt att det skulle hända när jag hade sett fram emot så länge.
 
Jag ska snart iväg och klippa mig. Efter det ska jag spela in nästa del av podcasten med Robert. Senare mot kvällen kanske jag ger mig på att streama fortsättningen av Resident Evil REmaster.
 

Dags att streama: Resident Evil REmaster~

Äntligen, äntligen, äntligen. Nu kör vi!
Kom in och kika på när jag streamar ett av mina favoritspel.
 

Måndag~

But for me, it was Tuesday. Det är ungefär så det känns idag - jag har jobbat sedan i fredags och har inte ledig förrän på torsdag. Jag har nästan helt tappat kollen på vilken dag det är idag. Imorgon släpps ju ÄNTLIGEN Resident Evil REmaster! Som jag har längtat. Och imorgon efter jobbet är det dags att följa med Jill Valentine på hennes första Umbrella-relaterade uppdrag. Igen. Jag har precis kommit hem från jobbet. Eftersom jag började åtta i morse är jag ganska så trött. Så kvällen kommer att spenderas med The Binding of Isaac, men innan dess ska jag förbereda en bild till morgondagens inlägg. Pepp! Det var alldeles för länge sedan jag sist spelade Resident Evil.
 

Pokémon kan vara obehagligt~

TheJWittz har en väldans massa bra Pokémon-videos på sin Youtube-kanal. En av dem handlar om obehagliga saker i Pokémon-universumet:
 
Jag vet inte hur många av hans videos jag har sett - de är riktigt roliga att kolla på. Speciellt de som handlar om Pokédexen:
 
 

Grattis Sanna~

Idag är minsann ingen vanlig dag. Världens bästa och mest underbara Sanna fyller år idag. Jag har känt henne sedan sommaren 2009, och vi har hunnit med en hel del skratt och äventyr under den här tiden.
Så glad att jag har dig, finaste Sanna <3
 

Ett steg för långt~

Jag hade en riktigt bra Isaac-omgång. Jag hade precis klarat en boss, men jag hade bara ett halvt hjärta kvar. I ett av rummen fanns ett vitt hjärta (som blir ett helt rött på nästa floor). Jag skulle bara ta mig till det rummet. Men... jag gick ett steg för långt.
 
Spikar. Jag visste att de fanns i rummet bredvid det där det vita hjärtat fanns. Men jag glömde bort dem. Längre än så kom jag helt enkelt inte.
 

Streamandet har dragit igång~

Idag passade jag på att testa att streama direkt från min PlayStation 4. Det gick ju hur bra som helst! Nu är jag minsann redo när Resident Evil REmaster släpps. Fram tills dess kommer jag fortsätta att spela The Binding of Isaac Rebirth.
Klicka på bilden för att komma direkt till min Twitch-kanal! Passa på att följa mig där, så kommer ett mail varje gång jag drar igång streamandet. Hur praktiskt som helst ju!
 

Min nya konsol~

En fin, vit PlayStation 4 blev min igår.
 
Är så otroligt förtjust i färgen! Det första spelet som spelades på den nya konsolen blev The Binding of Isaac Rebirth.
 
Jag har spelat The Binding of Isaac förut, på PC. Den här versionen är dock uppdaterad med en massa nytt.
 
Det här var det jag samlade på mig under den första rundan. Till slut hade jag helt enkelt bara för lite health för att kunna komma längre.
 
En halvtimme senare hade jag klarat av Mom för första gången. Sweet! Än är det långt kvar innan jag klarat spelet.
 

Ledig dag~

Jag är ledig idag, så då passar jag på att ta det lite lugnt. Men bara för att jag är ledig betyder det inte att jag inte har saker att göra. Jag ska följa med familjen och hälsa på morfar på sjukhuset idag. Mer än så vill jag inte säga om det, men bara så att ni läsare vet om att jag mår mindre bra just nu. 
 

Man hittar mycket när man rensar~

Jag var hemma hos familjen ett par dagar förra veckan. Förutom att äta en massa gott och umgås så rensade jag bland mina gamla saker i mammas källare. Jag hittade en väldans massa dagböcker, och i en av dem fanns denna sida:
 
Intressant dag jag måste ha haft, haha! Jag har fortfarande kvar de tre ärren från det här fallet.
 

Här snackas det Resident Evil~

Robert Jonsson frågade mig för ett tag sedan om jag ville vara med i hans podcast Spel 223. Eftersom ämnet skulle vara Resident Evil tvekade jag inte på att tacka ja! Idag la han upp den första delen, där vi pratar om Resident Evil, Resident Evil 2, Resident Evil 3, Resident Evil Code: Veronica X och Resident Evil 0.
 
In och lyssna vet jag!
 

Dags att prata om Revelations 2~

Det släpps ännu ett Resident Evil-spel i år. Jag har bara bloggat om Resident Evil REmaster, men Resident Evil Revelations 2 släpps inom kort det med. Eller ja, åtminstone första episoden av det. För just det är ett av problemen jag har med Revelations 2 - det är episodbaserat.
 
Jag gillar inte Resident Evil Revelations. Till den grad att jag inte ens kände för att klara ut det, efter att ha rageat på sista bossen. Så man kan väl säga att jag inte direkt ser fram emot Revelations 2. Även fast Claire Redfield har huvudrollen.
 
En karaktär som jag älskar i ett spel som jag förmodligen kommer att hata? Nej, tacka vet jag Resident Evil REmaster. Visst, jag har spelat det första Resident Evil-spelet många gånger genom åren, men att jag ser fram emot det mer än ett nytt spel i serien säger väl en hel del. 
 

En nykomling är på väg~

År 2007 köpte jag min första konsol för egna pengar - rosa PlayStation 2. Nintendo Wii blev min 2008. Lagom tills Resident Evil 5 släpptes år 2009 skaffade jag Xbox 360. År 2010 blev jag med PlayStation 3. 2011 köpte jag Nintendo 3DS. Och sedan PS Vita 2012. Alltså har jag köpt en konsol varje år mellan 2007 och 2012. Nu, i början av 2015, är det dags att skaffa nästa konsol - PlayStation 4. 
 
En sådan här vit skönhet blir min någon gång under nästa vecka. Det var ju ett tag sedan jag sist skaffade en ny konsol! Det första spelet jag har tänkt spela är The Binding of Isaac Rebirth. Efter det är det bara att se fram emot Resident Evil HD REmaster. Nedräkningen har börjat - min nykomling är på väg.
 

Separationsångest och Animal Crossing~

Animal Crossing New Leaf är ett spel som jag har spelat väldigt mycket. I sommar är det två år sedan jag skapade min egen stad - Rapture. 
 
Som borgmästare i Rapture har jag gjort mitt bästa för att hålla alla invånare nöjda, och försöka få dem att stanna kvar.
 
Animal Crossing är i realtid, och om man inte spelar så ofta kan invånarna flytta ifrån staden. Jag tror det är om man inte pratat med dem på en vecka, men ibland känns det som att det inte behöver gå så lång tid ens. Det finns de som har flyttat ifrån mig. Några av dem gjorde mig riktigt ledsen när det hände.
 
Som Bella.
 
Och världens mest underbara Pierce.
 
Även Broccolo flyttade. De invånare jag har just nu vill jag absolut inte förlora - speciellt inte Gloria och Fang. Jag vill kunna sluta spela Animal Crossing New Leaf, men jag vill inte riskera att förlora de karaktärer jag tycker om allra mest.
 
 
 
 
Så jag spelar Animal Crossing i stort sett dagligen - jag springer runt i Rapture och pratar med alla. Jag hade nog aldrig kunnat tro att ett spel skulle kunna ge mig så mycket separationsångest.
 

Dag 9~

Dags att fortsätta med 30 Day Cosplay Challenge!
 
9. The dream cosplay that might just happen
Jag har en del drömcosplays, men de två främsta är nog ändå Meg från Herkules och Blind Mag (Chromaggia) från Repo! The Genetic Opera. Meg har jag älskat sedan jag var liten, och Mag har jag velat cosplaya sedan jag såg Repo! för första gången - 2011. Meg och Mag. Mag och Meg. Hihi! Jag hoppas kunna cosplaya dem båda, men jag tror nog ändå att Mag blir först ut av dem. 
 
Att hinna cosplaya dem båda 2015 känns dock inte helt möjligt i nuläget, men vi får se hur det blir med det!
 

Ännu ett år med samlingen~

I början av året (åtminstone de senaste två åren) brukar jag visa en sammanställning av vad jag köpte till min Resident Evil-samling under föregående år. För er som kanske inte har följt mig så länge så har jag samlat "aktivt" på Resident Evil sedan 2007-2008. 
 
Här är det som jag köpte eller fick till samlingen 2012:
Ett bra år för samlingen!
 
Så här börjar blogginlägget om sammanställningen 2013:
 
Och här är allt nytt 2013:
Inte helt illa det heller!
 
Det blir snart dags att se över vad som har flyttat in i samlingen under 2014. Jag vet att det inte kommer vara lika mycket som föregående år - främst eftersom jag helt enkelt inte har haft möjlighet att köpa så mycket nytt. Men en sammanställning ska det nog bli ändå! Jag hoppas att 2015 blir ett bättre år för samlingen.
 

Animal Crossing Logic~

I fredags såg jag och Andreas Animal Crossing-filmen. Vi hittade den lite av misstag när vi sökte på Youtube efter roliga videos om Animal Crossing. Vi hittade även den här:
 
Animal Crossing har den bästa logiken.
 

Awesome Games Done Quick~

Igår började en av årets höjdpunkter - Awesome Games Done Quick! De närmaste dagarna kommer olika speedrunners (speedrun = när man spelar igenom ett spel så snabbt det bara går) spela spel i förmån för välgörenhet. Det livestreamas dygnet runt. Det är lite som spelvärldens motsvarighet till Musikhjälpen. Under tiden som alla dessa runs pågår kan man donera pengar, som går till Prevent Cancer Foundation. Hittills har de fått in över $160 000  - och det har precis börjat! Om ni är nyfikna på vilka spel som kommer spelas den här gången är det bara att smyga in här för en komplett lista. Ett par runs som jag själv är väldigt pepp på att se är Silent Hill, Binding of Isaac och Rogue Legacy. (De två sistnämnda är schemalagda rygg i rygg - win!). Sen visar det sig om jag har möjlighet att se dem live eller om jag får kolla på dem i efterhand. 
 
Följer du Awesome Games Done Quick?
 

400~

Det här blir mitt 400:e blogginlägg! Jag skapade min lilla blogg 18 november 2010. Helt galet att det här blir mitt femte år som bloggare. Men på samma gång känns det som att jag alltid har haft min blogg. För att fira 400 inlägg tänkte jag arrangera en liten...
 
Så fråga på! Frågorna kan ni antingen lämna här som kommentarer, eller skicka till mailadressen som ni hittar i kontaktrutan till vänster. Jag svarar på dem i ett framtida blogginlägg. Vad vill ni veta om mig? 
 

Inte som jag minns det~

Jag har spelat en del Kingdom Hearts II den senaste tiden. Final Mix-versionen av det spelet släpptes i en fin HD-uppdatering till PlayStation 3 för inte så längesedan.
 
 
Det här äventyret var ett som jag verkligen ville ge mig ut på igen. Men... Kingdom Hearts II är inte riktigt lika roligt som jag minns det. Alltför ofta kommer jag på mig själv med att tänka "åh nej, inte det här partiet". Jag sitter ungefär en timme åt gången med Kingdom Hearts II. All motivation jag hade inför det här spelet är som bortblåst. Kanske har jag spelat Kingdom Hearts II ett par gånger för mycket redan, eller så är det helt enkelt inte lika bra som jag vill minnas. Förhoppningsvis får jag snart tillbaka tillräckligt med motivation för att klara ut det.
 

Klarade spel, 2014~

Vi kör väl en favorit i repris och ser vilka spel jag klarade av under det gångna året!
 
1. Batman Arkham Asylum
 
 
Jag har haft Batman Arkham Asylum i ett par år utan att ha rört det. 2014 tog jag, till slut, tag i det. Och vilket spel! Så snyggt, så bra, så fantastiskt. Och Scarecrow. Underbara Scarecrow.
 
2. Silent Hill Homecoming
 
 
Det här spelet har jag ragequittat några gånger, men jag fortsatte ändå med det. Jag gillade det, även om det ibland gjorde mig arg, haha!
 

3. Mass Effect
 
 
Åh, Mass Effect. Jag spelade det tillsammans med min vän Kerstine, som samlar på Mass Effect. Det var jättekul att dela min resa i galaxen med henne!
 
4. Phoenix Wright Ace Attorney Justice for All
 
 
Jag älskar verkligen den här spelserien! Justice for All, som är den andra delen, var även det andra spelet som jag spelade. En (för mig) 32 timmar lång upplevelse som saknar motstycke. Alla oväntade vändningar gör att man har svårt att sluta spela.
 
5. Project Zero
 
 
Project Zero (eller Fatal Frame, som det också heter) har jag spelat många gånger förut. Det som var annorlunda den här gången var att jag spelade det tillsammans med Andreas. Det är ett riktigt bra skräckspel, vad mer kan säga?
 
6. Rogue Legacy
 
 
Det här spelet hade jag riktigt roligt med under 2014, och jag instagrammade väldigt mycket om det. Ett otroligt bra spel som man knappt kan lägga ifrån sig. "Bara ett försök till!" Sir Dude V blev hjälten av alla hjältar.
 
Och där hade vi min lista! Vilka spel klarade du av 2014?


En påfrestande strid~

Igår fick jag äntligen min Blaziken i Pokémon Omega Ruby. Jag kände mig redo att ta mig an nästa gymledare - Winona.
 
Blaziken, och resten av mitt lag, var redo. Det här skulle gå. "Det här blir en lätt match", tänkte jag.  
 
Man kan väl säga att jag underskattade Winona lite. Hennes Pokémon är flying, men det jag inte hade räknat med var att en av dem skulle ha en typkombination som skulle bli svår att klå. Hon skickade ut Swellow först. Blaziken briljerade, som väntat. Näst på tur var Pelipper, som även är vattentyp. Blaziken fick backa, och istället skickade jag ut min Linoone. Efter att Pelipper besegrats var det dags för Skarmory att ta plats. Denna steel-Pokémon var även den en lätt match för min kära Blaziken. Så långt gick allt ändå bra. Sedan hände någonting oväntat. Winona skickade ut sin sista Pokémon - Altaria.
 
http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/d/da/334Altaria.png/250px-334Altaria.png
Den må se söt ut, men under den gulliga ytan döljer sig ett monster. Altaria är dragon och flying. Dragon är svaga mot fairy och ice. Den enda i mitt lag som kan en isattack är Mightyena, med sin Ice Fang. Den attacken var dock inte tillräckligt stark, så Mightyena fick ta smällen. Nuzleaf föll i den striden, och det gjorde även Linoone. Till slut var Blaziken mitt enda hopp. Vad var det som gjorde denna strid så ofattbar svår - så komplicerat kan det väl inte vara att möta en dragon? Den kunde Roost.
 
"The user lands and rests its body. It restores the user’s HP by up to half of its max HP."
 
När jag väl fått in några träffar och skadat Altaria healade den sig själv. Jag bröt ihop av frustration. Jag Mega-utvecklade Blaziken, och gav den X Attack och Dire Hit. Altaria fortsatte med Roost. "Snart måste den ju få slut på PP på den attacken", sa Andreas när han såg hur frustrerad jag blev av denna strid. Det gav mig ändå lite hopp - jag började själv få slut på mina Hyper Potions som höll Blaziken levande. Till slut kom inga fler Roost. "Nu är det snart över". Altarias health gled längre och längre bort mot det röda. Winona använde en Hyper Potion. När jag väl besegrat denna Pokémon, som ser så söt och oskyldig ut, hade jag även besegrat Winona. Jag fick Feather Badge, och ett TM. Men inte vilket TM som helst. Winona fortsatte att strö salt i mina sår.
 
Hon gav mig Roost.
 

Nyårslöfte~

Något som jag har varit dålig på under 2014 (åtminstone de senaste månaderna) är att avsluta spel som jag har påbörjat. I år är det dags att ändra på det - och jag har redan en hel del spel att ta tag i. Spel som jag börjat på, men inte riktigt haft möjlighet att avsluta, av någon anledning.
 
Pokémon Omega Ruby ska jag ta mig igenom så snart jag kan, och samma sak gäller för Kingdom Hearts II. Fantasy Life vill jag inte riktigt gå i mål på än - det är alldeles för mysigt, och jag är inte redo att släppa det än. De andra spelen har jag helt enkelt inte spelat tillräckligt mycket av än (Project Zero II spelar jag med Andreas - jag själv har klarat ut det många gånger förut). Men det ska det som sagt bli ändring på i år. Vi får se hur det går med det, haha!
 

En bra början på det nya året~

Hej 2015! Jag hade hur kul som helst igår, med härliga människor och fantastiskt god mat. Idag blir det en lugn dag. Just nu spelar Andreas Wii-versionen av Resident Evil 4, och jag sitter och ser på. Och bloggar. Han började på den omgången i förrgår. Det var länge sedan jag själv spelade just Resident Evil 4, så min expertis gällande det spelet är väl inte vad det har varit, haha! Den 20:e januari släpps den nya HD-uppdateringen av Resident Evil REmake till PlayStation 4, och jag längtar riktigt mycket. Då blir det en väldans massa streamande. Men det är samma sak där - jag har inte spelat det första Resident Evil-spelet på väldigt länge. Men det är väl ändå bland det bästa med denna uppdaterade version. Det blir som en chans att återuppleva ett äventyr som jag trots allt har saknat. Här får ni en bild på mig och Andreas från igår kväll, så ska jag gå och äta någonting.
 
Tack kära läsare, för att ni följde med mig 2014. Jag hoppas att ni hänger kvar även i år!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0