På med knäskydden - stream ikväll~

Att knäskydd skulle behövas i en spelstream hade nog ingen kunnat förutse. Ändå hade det varit bra att ha i måndags, när jag spelade Resident Evil 4 Wii Edition. 
 
 
"Skräckident Mlievil, Knäskydd ej inkluderad", klippt av Burkman1989. 
 
Ikväll klockan 18:30 fortsätter vi med äventyret i Resident Evil 4 Wii Edition. Med eller utan knäskydd?! 
 
Länk till min twitch-kanal: https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

900 followers special~

På lördag kommer jag fira att jag har över 900 följare på twitch, yay! Det har gått så himla fort, och nu är det helt klart dags att fira. Jag hoppas att ni vill fira med mig! Specialstreamen börjar 15:00 på lördag, och har ingen satt sluttid. 
 
 
Alldeles precis NU tänkte jag avslöja vilket spel jag kommer att spela. Det är ett spel som jag alltid ville ha när jag var liten, men som jag aldrig fick. Ett spel som jag testade på leksaksaffären och drömde om att ha själv. Men det blev aldrig att jag fick det, och jag köpte det aldrig heller för egna pengar. Jag fick det av Andreas för ett par år sedan. Spelet som jag kommer spela på lördag är... *trumvirvel* Pokémon Snap!
 
Hoppas att vi ses i chatten på lördag! Här är min twitch-kanal: https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

Stream ikväll - Resident Evil 4 Wii~

I fredags klarade vi ut streamgenomspelningen av Resident Evil Code: Veronica X, och började spela Wii-versionen av Resident Evil 4. Så himla kul! Det är min favoritversion av spelet, haha. Det här är inte första gången jag spelar Resident Evil 4 på stream - men det måste ju spelas officiellt i Resident Mlievil! Plus att det är första gången som jag streamar det via OBS, yay. Den en och ett halva andra genomspelningen var via min PlayStation 4.
 
Jag tänkte passa på att dela med mig av hur det sett ut på tidigare äventyr i Resident Evil 4:
 
Länk till klippet ovan: https://clips.twitch.tv/HyperExpensiveChowderKreygasm
 
 
 
Det har helt klart varit roliga små överraskningar. Vi får se om Wii-versionen av spelet kanske är lite stabilare.
 
 
Klockan 18:00 drar streamen igång på twitch.tv/mlie_refield
 
Hoppas att vi ses i chatten!
 

Nytt världsrekord~

Jag passade på att spela lite Hercules innan Andreas stream igår. Och jag lyckades ta nytt världsrekord: 9.2 sekunder snabbare än mitt förra! 
 
 
Rundan började, som ni ser i bilden här ovan, med två röda splits. Sedan fick jag till en bra Centaur's Forest, och helt plötsligt hade The Big Olive gett mig ett enormt försprång. Nästan 18 sekunder! Som sedan tappades på grund av en miss på Hydran och en långsam Medusa. Rundan avslutades med min snabbaste Hades-fight någonsin. Så himla glad att jag lyckades krossa mitt gamla världsrekord så här pass mycket! Mitt Sum of best Segments får mig dock att vilja kämpa för att få ner tiden ännu mer. Det gäller bara att göra allting så bra som möjligt! 
 
Mitt tidigare världsrekord var 30:55. Det nya är 30:46. Så kul!
 
 

Älskade Poets~

Poets of the Fall är mitt absoluta favoritband. Jag har tidigare bloggat om deras nya singel, False Kings. I söndags tog jag tag i att göra det där inköpet från deras hemsida som jag bara inte kunde sluta tänka på. Och passade på att köpa lite till när jag ändå var igång. Idag fick jag hem paketet.
 
 
Nu har jag en signerad Clearview LP, yay! Jag har redan LP:n, inplastad. Det var därför jag tvekade lite. Men jag kunde helt enkelt inte låta bli. Den är ju signerad! Det är min tredje signerade grej från bandet, hehe. Och så köpte jag en tygväska med deras logga, och en tygposter från musikvideon till Moonlight Kissed. Jag är så himla glad att jag hittade detta fantastiska band för 8 år sedan. 
 

Up to date med highlights~

Någonting som jag alltid skjuter upp lite för länge är att göra highlights av mina streams på twitch. Så att de sparas längre än två veckor. Det tar inte alls lång tid, men jag skjuter upp det ändå. Idag tog jag tag i det, så nu är jag up to date! Och så passade jag på att fixa så att de alla har en riktig omslagsbild.
 
 
Snyggt va? Livar lätt upp hela kanalen!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0