Då var julen över för den här gången~

Jag vill börja med att säga tack till er som följde min lilla julkalender i år! Även fast planen från början var att måla någonting till varje dag, märkte jag rätt snabbt att det inte passade så bra för vissa av de planerade luckorna. Jag tycker det blev bra ändå till slut!
 
Det blev väldans mycket julfirande i år! I söndags fick jag fina julklappar från min pojkväns familj eftersom jag skulle till min familj över jul. Julafton började med en mysig julfrukost, sedan bar det av till farmor och farfar för att fira med farbror, pappa och bror. Runt klockan 5 åkte jag och bror till mamma och hade julfirande med morfar, morbror, min extrapappa och min söta syster. Idag kom min extrapappas bröder med familj och min extrappas mamma. Mycket julmat, med andra ord! Nu för någon timme sedan hade jag ett litet julfirande med min fina pojkvän. Men nu är minsann julen över för i år! Jag har tagit totalt 196 bilder under allt julfirande. Många minnen från en riktigt härlig jul!
 
Vad fick jag i julklapp då? Jo, jag fick en kombinerad plattång och locktång av mamma och extrapappa. Underbart litet verktyg som gjorde mitt hår extra julfint! Sedan har jag lite tv-serier jag får grotta ner mig i när min uppsats är klar, och massor med Stephen King-böcker! Självklart på engelska. Världens mest underbara smörgåsgrill och fina smycken. Sedan har jag en ny vattenkokare för att min gamla gick sönder i en liten olycka. Sötaste syster gav mig ett presentkort på Panduro (perfekt så här i cosplay-tider!). Sedan har jag äntligen en vit hylla att ha i sovrummet. Bror gav mig en underbar stickad tröja med fåglar på. Och min finaste pojkvän gav mig världens finaste hjärt-halsband! För att nämna några. Har man stor familj så!
 
Eftersom ni säkert är nyfikna på att se vad det var jag fick i paketet från Lirod (från Nesdbs julklappsbyte där Andreas var med och jag fick en bonus-julklapp) så hade jag faktiskt tänkt visa er vad det var!
 
Claire Redfield och fin liten zombie! Även fast hon är min favoritkaraktär har jag väldans lite Claire-grejer i min samling. Så den här var ett härligt tillskott! 
 
Min jul var så perfekt som den bara kunde bli. Hoppas ni hade minst lika härligt under denna underbara högtid! Kram på er.
 

Kommentarer
Postat av: Sting

Åh vilken najs figur, ett härligt tillskott indeed! :D Ska hon o zombien får komma ut ur lådan?

Svar: Ja =D Nej, de har det så bra i lådan, så de får stanna där ^^
Mlie-Redfield

2013-12-26 @ 23:47:55

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0