Mlies Julkalender, Lucka 17~

NUUUUU är det en vecka kvar till jul!
 
Idag tänkte jag berätta om min petighet vad gäller de spel jag faktiskt väljer att spela. För jag är faktiskt väldans petig när det kommer till just spel. När det gäller Resident Evil-spelen så kommer jag ju spela dem alla så småningom, något annat vore ju konstigt. Men när det gäller andra spel är inte det där "det här ska jag spela!" fullt lika självklart. Jag köpte Alan Wake till mig i studentpresent. Jag hade läst på mycket om det och bestämt mig för att det spelet skulle passa mig. Vilket det gjorde - faktiskt väldigt mycket. Det blir oftare att jag spelar ett spel jag redan har tagit mig igenom än att börja på något nytt. Det är något jag tänkte ta itu med nästa år - jag har bestämt mig för att sluta vara så petig och ge vissa spel en chans ändå. Det kanske till och med visar sig att jag gillar dem!
 
Min favorittyp av spel är skräckspel, alla gånger. Även om det skrämmer slag på mig. Men spel som innehåller härliga äventyr ligger inte alls långt efter. Men jag har fler läskiga spel än vad jag har spel med långa, oförglömliga äventyr - mycket på grund av min Resident Evil-samling. Men också för att det är den typen av spel jag brukar tycka allra mest om både under spelets gång och när jag har klarat ut det. Det är något speciellt med skräckspel, ändå.
 
Här är mina små, söta skräckspel. De som inte har Resident Evil i titeln, alltså. De skulle ju inte direkt få plats i den här bilden. Sen är de jobbiga att ta ner från hyllan. Jag har inte klarat av alla spelen på bilden, men jag har tagit mig igenom de flesta. Silent Hill Homecoming, Silent Hill Homecoming och Dead Space har börjat med, men inte klarat ut. Clock Tower 3 har jag inte ens tagit ut ur fodralet än. Silent Hill 2 och Sielnt Hill 3 spelade jag med Lisette när hon hälsade på mig en gång. Project Zero/Fatal Frame-spelen och Hanting Ground älskar jag så otroligt mycket att jag inte ens vet var jag ska börja.
 
Att det blev just skräckspel som fångade mitt intresse så är i sig lite spännande. Efter alla timmar av Kingdom Hearts skulle man kunna tro att rollspel skulle vara min genre. Men de spelen har jag tidigare knappt ens haft en tanke på att spela. Förhoppningsvis kan jag ändra på det nästa år. Det finns ju så många bra spel!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag borde också bli bättre på att ge spel en chans. Är också väldigt kräsen. Jag har tex aldrig tyckt om rollspel men har spenderat X antal timmar med det senaste Zelda som konstigt nog föll mig i smaken :P Vi får bättra oss helt enkelt ;)

Svar: Konstigt hur det kan bli! Haha, ja, vi får ha som nyårslöfte att spela andra spel ;D
Mlie-Redfield

2013-12-17 @ 21:11:46
URL: http://ninjabob.blogg.se
Postat av: Kiika

Jag har kommit till första bossen i Clock Tower 3, men jag fattade inte vad jag skulle göra >_> Men det är ett nice spel ändå : > Har hört att det blir ganska svårt ju längre in man kommer dock ._.

Och nom nom nom Haunting Ground ;u; <3 Kommer nog alltid vara mitt favorit skräck spel ;u; <333

Svar: Okej =0 Låter lite jobbigt. Haunting Ground är galet bra! Älskar Stuffed Toy <3
Mlie-Redfield

2013-12-18 @ 02:56:30

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0