Mlies Julkalender, Lucka 18-19~

En dubbel lucka igen? Nämen se där!
 
Lucka 18
Decemberlöften. Nej, inte nyårslöften - det är det ju för tidigt för. Det här är mina decemberlöften. Saker som jag ska ta itu med innan årets slut. Här har vi listan!     
 HD-remixen av Kingdom Hearts är så bra så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men mer om det när jag klarat ut det! Borde gå innan årets slut. Hoppas jag.
 
Lucka 19
Nu är det dags - jag ska avslöja min ytterst blandade musiksmak. Jag valde ut en skiva från de artister jag tycker allra bäst om.
 
Först har vi Bee Gees - OneNight Only. Tack vare min pappa är jag "uppvuxen" med Bee Gees. Jag föredrar de äldre låtarna, där Words är den som är allra mest underbar. Bredvid har vi underbara Poets of The Falls senaste album Temple of Thought. Jag hittade detta fantasticka finska band genom spelet Alan Wake. 2010. Sedan har vi Sarah Brightman. Skivan heter Symphony, och förutom en live cd/dvd är det den enda av hennes skivor jag har. Men den är så otroligt bra. Sedan har vi, så klart, My Chemical Romance. The Black Parade. Bröt ihop totalt när de splittrades i början av året. Hittade dem runt 06-07. Hann se dem live en gång. Alltid något. Och till sist har vi All-American Rejects. Skivan heter When The World Comes Down. Med den underbara låten Another Heart Calls.
 
Blandad musik? Ja. Bra artister? Verkligen! Jag lyssnar ju inte enbart på de här, men om jag skulle välja en skiva av alla band jag lyssnar på skulle jag bli klar med den här listan först nästa år. Vi får ta det i omgångar. De här skivorna är de som går varmast just nu, i vinterkylan.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0