Måndags-mercs~

Att jag och Lisette gillar att spela Mercenaries i Resident Evil 5 är ju inte direkt en nyhet. Även fast det snart är fyra år sedan spelet släpptes är det spelläget lika roligt nu som då. Idag hann vi med att spela tre hela rundor. Här kommer resultaten!
Det blev ingen uppvärmning den här gången - vi gick direkt in som Sheva bland galningarna med motorsåg, beväpnade med endast våra handguns. Och de vapen som banan har att erbjuda, så klart.
 
Sen blev det vår favorit bland alla karaktärscombos; Sheva Tribal och Wesker Midnight. Den här gången i Village, som vi inte spelat tillsammans på på väldigt länge.
 
Kvällens sista runda blev ännu en handgun-challenge, tillsammans med alla fina yxbärande Executioners. Det blev en högljudd runda som till sist gick vägen. Tack Liss för en rolig måndagskväll!
 

Kommentarer
Postat av: Lisette

Vi är awesome :3

Svar: Vi är ju det ;D
Mlie-Redfield

2013-02-24 @ 16:16:59
Postat av: Ollebus

Rubriken lura mig att tro att det fanns ngn mer som gillade Mercs till Mega Drive :( Känner mig gammal som är helt grön på allt från denna gen av konsoller/spel

Svar: Åh, tråkigt att det inte var vad du trodde D= Det är inte helt lätt att hålla koll på alla spel, speciellt som det här till och med är något av ett minispel i ett annat spel.
Mlie-Redfield

2013-11-27 @ 19:15:39

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0