Helgens äventyr~

I helgen var det Sci-Fi mässan i Göteborg, som jag skulle ha gått på med min vän Boel. Eftersom Jason Momoa inte kunde närvara vid mässan på grund av en filminspelning hade vi dock inte längre någon anledning att gå på mässan. Så vi hade en helg helt utan tider att passa och bara tog det lugnt.
 
Boel mötte upp mig vid stationen, och efter en hej-kram gick vi och köpte kaffe och en macka. De kunde inte stava till mitt namn. Borde sagt att jag heter 1051 istället. 
 
Eftersom jag och Boel inte har träffats på två år hade vi en hel del att prata ikapp på. Efter en timme och 45 minuter kände vi dock att det var dags att bege oss hem till henne, haha!
 
Så här glad var jag över att träffa Boel igen.
 
I lördags gav vi oss ut på ett shoppingäventyr, och mot kvällen blev det glass i (ganska) stora lass i solen. Vilket väder det var! Helt underbart. Efter att ha ätit en riktigt lyxig middag (så lyxigt som det kan bli när man är student) så kollade vi på Bröderna Fluff och åt en massa gott.
 
"Vad gör ätpinnarna där?" Lifehack! Bröderna Fluff är, faktiskt, fortfarande lika bra som det var när man var liten. Om inte ännu bättre! Den humorn. Fantastiskt.
 
Söndagen var en riktigt bra dag för att bara ta det lugnt ute i solen på en mysig picknick och bara njuta av våren. Jag var lite dålig på att ta kort i helgen, men så har det som sagt gått två år sedan jag sist träffade min Boel. Att vara studenter och bo i olika städer är inte direkt optimalt.
 
Men nu har vi åtminstone lovat varandra att det inte kommer ta två år tills vi ses igen. Fast så var det ju det vi sa förra gången också... Haha, men vi är glada ändå. Och hur lång tid det än tar mellan de gånger vi ses så är det som om vi inte varit ifrån varandra ens en dag. Min Boel är världens bästa Boel.
 

Kommentarer
Postat av: Boel

Bästa Emelie (eller Emmeli som Starbucks skriver)! <3

Svar: <3
Mlie-Redfield

2014-04-28 @ 21:43:44

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0