Underbara musikaler~

Att jag älskar musikaler har nog de flesta förstått vid det här laget. Växer man upp med Disney blir det nästintill naturligt att gå över till musikaler. Åtminstone var det så för mig. Jag har inte sett så många musikaler, men de jag väl har sett har jag fastnat för. De här är de musikaler har jag har på dvd:
 
Chicago är lite speciell av sig. Jag föll för den i och med den sju minuter långa låten Cell Block Tango. Repo! The Genetic Opera är min absoluta favorit. Jag har sett den så många gånger att jag har tappat räkningen sedan länge. Den är så bra! Den blev jag också lockad att se efter att ha hört en låt. I det fallet var det den underbara Zydrate Anatomy. Fantomen på Operan är ju en riktig klassiker, och även fast filmversionen är galet bra skulle det vara än mer häftigt att se den live. Jag får åtminstone höra en av låtarna från den live snart, men mer om det vid ett senare tillfälle. Les Misérables såg jag först i början på förra året på bio med Lisette, den nyaste versionen där bland andra Russel Crowe och Hugh Jackman är med. Den här är från 1998, och den har jag inte sett än. Och till sist - Sweeney Todd. Vem älskar inte Sweeney Todd? Jag har en musikal till - The Devil's Carnival (som är 50 minuter lång och är gjord av samma personer som gjort Repo!), men den är utlånad för tillfället och kan inte medverka på denna lilla bild. 
 
Min bror och hans flickvän var iväg till London ganska nyligen, och de såg Les Misérables live. De var snälla nog att köpa med lite saker till mig!
 
Allt var nerstoppat i denna fina påse.
 
I den fanns själva programmet med namnet på alla medverkande och reklam för andra musikaler. Och musikalversionen av Les Misérables på dvd! Snäll bror jag har! Ska ta mig tid att titta på dvd:n i helgen. Någon gång ska jag minsann bege mig till London och se någon musikal live jag med. Vilken upplevelse det skulle vara!
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0