Äventyr och Captain America~

I onsdags såg vi en film jag längtat efter - Captain America: The Winter Solder. Eller Return of the First Avenger, om man nu vill använda det namnet. Samma film, två namn. Dagen började med att Lisette kom hem till mig och vi gjorde oss redo. Jag hade först tänkt ha Captain Amerca-outfiten som jag hade på förra årets Närcon, men vi tänkte att när vi ändå hade samma häftiga linne kunde vi dra på oss det istället! Och matcha med en varsin vinge.
 
Eftersom hallspegeln är uppbyggd av flera mindre speglar är den inte jättebra som outfitspegel. Väldans tur att detta inte är en modeblogg, haha! Vi har på oss en varsin klacklös sko för att komma lite högre upp. Inte så lätta att balansera i. Men man kan se oss!
 
 
 
Efter att ha spanat på spets till Braixen en snabbis åkte vi och hämtade upp Hanna och gav oss iväg på ett shoppingäventyr. Även om det mest blev fönstershopping för min del var det väldans kul! Jag tog inga bilder under shoppingen - vi var så upptagna med annat. När det sedan var dags för bion mötte vi upp Andreas också.
 
Måste ju ha en gruppbild också! Tack för en härlig dag och kväll!
 
Men hur var filmen då? Jag är väl ganska partisk när det gäller den frågan. Vi kan börja med att säga att jag har en dörrmatta inspirerad av en viss kapten. Och att han varit min favorit bland alla superhjältar sedan jag var liten. Såg honom första gången i ett avsnitt av Spindelmannen på det härliga 90-talet. Sedan var jag fast. Captain America: Return of the First Avenger var riktigt bra. Med all humor man förväntar sig av en Marvel-film.  Men varför jag älskar Marvel kan vi ta en annan gång, nu var det ju den här filmen vi skulle prata om. Jag tycker verkligen att den är sevärd, men givetvis är det ju ett plus om man har sett Captain America: The First Avenger, The Avengers och i stort sett alla andra Marvel-filmer. Älskar hur de (nästan) alla hör ihop och bildar en sån helhet! Längtar verkligen tills jag kan se Return of the First Avanger igen. Underbara, fantastiska film.
 

Kommentarer
Postat av: Sting

Låter som ni haft en härlig dag och kväll, vad fint du o Liss matchar! Jag ska nog se filmen när den har kommit ut på DVD/Blueray. :D

Svar: Det var det! ^^ Och det tycker jag du ska =D Kommer jag också göra x)
Mlie-Redfield

2014-03-29 @ 15:05:35

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0