Separationsångest och Animal Crossing~

Animal Crossing New Leaf är ett spel som jag har spelat väldigt mycket. I sommar är det två år sedan jag skapade min egen stad - Rapture. 
 
Som borgmästare i Rapture har jag gjort mitt bästa för att hålla alla invånare nöjda, och försöka få dem att stanna kvar.
 
Animal Crossing är i realtid, och om man inte spelar så ofta kan invånarna flytta ifrån staden. Jag tror det är om man inte pratat med dem på en vecka, men ibland känns det som att det inte behöver gå så lång tid ens. Det finns de som har flyttat ifrån mig. Några av dem gjorde mig riktigt ledsen när det hände.
 
Som Bella.
 
Och världens mest underbara Pierce.
 
Även Broccolo flyttade. De invånare jag har just nu vill jag absolut inte förlora - speciellt inte Gloria och Fang. Jag vill kunna sluta spela Animal Crossing New Leaf, men jag vill inte riskera att förlora de karaktärer jag tycker om allra mest.
 
 
 
 
Så jag spelar Animal Crossing i stort sett dagligen - jag springer runt i Rapture och pratar med alla. Jag hade nog aldrig kunnat tro att ett spel skulle kunna ge mig så mycket separationsångest.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0