Världens coolaste Squirtle~

Mitt intresse för Pokémon GO försvann nånstans där i den iskalla vintern. Sedan dess har jag väl snurrat ett stopp var tredje månad. Idag kunde jag dock inte hålla mig borta. Under 3 timmar idag (11-16) går det att fånga Squirtle - med solglasögon. Det är även större chans att hitta shiny Squirtle. Eftersom Blastoise är min första favoritpokémon kunde jag ju inte missa en sån här chans. Så jag och Andreas tog oss ut på en liten promenad för att fånga ett par coola Squirtles. 
 
Min första vanliga shiny någonsin, yay! Det är även den enda vanliga shinyn jag fick tag på den tid vi var ute. Jag skulle vilja ha två till för att kunna en shiny Wartortle och en shiny Blastoise också - men känner inte att jag riktigt har det tålamodet idag.
 
Så cool. Squirtle alltså.
 
Det var mycket lättare att få shiny med solglasögon. Så jag har en som blev en Wartortle - och så var jag ju tvungen att ha en Blastoise också. Och eftersom han utvecklades under de här tre timmarna som Community Day är, så fick han Hydro Cannon. So cool. So shiny. 
 
Kommer jag börja spela Pokémon GO lika intensivt igen som innan vintern? Förmodligen inte. Jag är bara nöjd att jag fick tag på dessa coolingar.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0