En viktig ledtråd?~

Just nu har jag väldigt många (läs: ett par) idéer till olika blogginlägg - varav ett är färdiskrivet och bara väntar på att få publiceras - men jag tänkte att jag ändå tar det här inlägget först.

Det hela började med att jag letade efter ett kvitto - kvittot från när jag köpte Resident Evil Code: Veronica X till PlayStation 2, det första Resident Evil-spelet  som jag köpte helt för egna pengar. Kvittot är omkring fyra år gammalt, men jag har inte gett upp hoppet om att hitta det. Varför letar jag efter det? För att jag vill veta exakt när jag köpte det, så klart. Jag har letat igenom mitt rum flera gånger utan resultat. Trots det känns det som att jag är mer förberedd och har mer chans att lyckas vid mitt nästa försök. Allt tack vare en dröm jag hade natten till idag.

Jag kommer inte ihåg var jag var, varför jag var där eller vem jag var där med, men jag minns att jag såg ett papper på en anslagstavla som fick min fulla uppmärksamhet. Det stod något i stil med att ens frågor kunde besvaras av en om visste, och jag tänkte att jag lika gärna kunde ge det hela en chans. Jag gick till rätt ställe, och träffade en blond man (mer än så minns jag inte om hans utseende, hehe. Tror dock att han hade glasögon, men är inte helt säker. I vilket fall är det inte det jag ville fokusera på nu). Han såg på mig ett ögonblick och log, och innan jag hann säga något sa han att det jag letar efter finns i ett av de två vita hyll-skåpen jag har i mitt rum, den jag har min TV på. Jag tittade på honom ett tag, och frågade "RE2?". Jag tror jag sa det för att se om han verkligen visste vad det var jag letar efter. I alla fall är det så jag ser på det nu, eftersom jag inte direkt letar efter något till mina Resident Evil 2-spel. Han tittade på mig med en blick som om jag var dum. "Code: Veronica" var hans svar.

Det ska utan tvekan bli spännande att se om kvittot ligger där han sa att det skulle vara. Än har jag, trots min nyfikenhet, inte vågat kolla.


Kommentarer
Postat av: Sting

Wow, vilken häftig, men läskig dröm. =X

2011-02-04 @ 17:17:22
Postat av: Mlie-Redfield

Eller hur! Snart ska jag leta lite i lådorna och skåpet och se om något kommer fram.

2011-02-04 @ 17:19:50
URL: http://mlieredfield.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0