Dags att spela: Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX~

Så många spel, så lite tid. Inte nog med att jag väldigt nyligen startade ett nytt Pokémon-äventyr i Omega Ruby, idag släpptes den efterlängtade HD-uppdateringen av Kingdom Hearts II till PlayStation 3! Jag kände att jag inte kunde missa chansen att spela det direkt när det släpptes. Det var ett tag sedan jag senast spelade igenom Kingdom Hearts II, så jag ser jättemycket fram emot att ta itu med det underbara äventyret en gång till. Att det sedan är Final Mix-versionen gör det ju bara ännu bättre.
 
Förutom Kingdom Hearts II så får man i den här fina utgåvan även med Birth By Sleep (som jag aldrig spelat) och cutscenes från Kingdom Hearts RE:Coded (som jag heller aldrig har spelat). Så jag har en hel del att göra, minst sagt! Nej, nu ska jag sätta igång spelet. Längtar verkligen tills det är dags att lyssna på den underbart fina intro-låten. Resident Evil i all ära, men Kingdom Hearts har en minst lika stor plats i mitt hjärta.
 

Kommentarer
Postat av: Miss Nekiya

Usch ja, mer tid till spel! Jag borde också spela Kingdom Hearts, har inte spelat något av dem faktiskt :/

Svar: Det är en riktigt bra spelserie ^^ Har du möjlighet att testa dem någon gång tycker jag du ska passa på =)
Mlie-Redfield

2014-12-05 @ 23:23:26
URL: http://nerdynekiya.blogspot.se
Postat av: Danielkm

Kingdom Hearts, en serie jag gjorde en fnysning åt första gången jag hörde talas om den. "Square gör ett RPG med karaktärer från Disney? Ha, dumheter!" Men spelen verkar riktigt roliga och det är egentligen antalet spel som gör att jag inte riktigt vet var jag ska börja nånstans. =)

Svar: Det finns ju lite för många spel! Men ettan är det man ska börja med, helt klart =) Jag har haft riktigt roligt med Kingdom Hearts genom åren, även om jag inte har spelat igenom alla spelen x)
Mlie-Redfield

2014-12-07 @ 16:09:58
URL: http://www.youtube.com/user/Danielkanmed

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0