Nuzlocke + Mlie = fail~

Jag har spelat en hel del Pokémon-spel genom åren, men jag har aldrig tidigare testat en så kallad Nuzlocke-utmaning. Så då tänkte jag att vi skulle kunna dra igång en Nuzlocke light-version, där jag anpassade reglerna - både för mig själv och för streamen. En avgrundpelarna i en Nuzlocke-utmaning är att spelaren bara får gånga en enda Pokémon i varje nytt område. Möter du dock en Pokémon du redan har behöver du inte fånga den. I kvällens stream fick jag för första gången i den här genomspelningen se hur det var att missa att fånga en ny Pokémon. Och Danny var som vanligt snabb med att fixa ett klipp av det ögonblicket. Här har ni videon: https://clips.twitch.tv/DiligentElatedVampirePermaSmug
 
 
Ett litet tag senare lyckades vi dock fånga en Meowth på ett annat ställe - så den här gången slutade det ändå bra! På måndag fortsätter äventyret.
 

Jag har spelat: Herkules~

Disneys Herkules har alltid varit en av mina favoritfilmer. När jag var liten hade jag filmen på VHS, en ljudboks-CD, en pyjamas med Meg på, Pegasus-mjukisen från McDonalds, spelet till PlayStation, Meg som Barbie-docka... Jag tyckte helt enkelt om Herkules ganska så mycket. På senare år har jag även skaffat två Herkules-affischer, ett halsband med en bild på Meg, och en autograf från Myrra Malmberg - Megs röstskådespelare! 
 
Jag minns att jag spelade Disneys Actionspel Med Herkules (lång titel, jag vet - vi kallar det bara för Herkules i fortsättningen) mest hela tiden när jag var liten. Jag kunde spelet utan och innan. I mitten i juni i år bestämde jag mig för att streama Herkues, efter att ha sett en video när jag ville minnas tillbaka till ett av mina favoritspel från barndomen. Och insåg att jag faktiskt aldrig hade klarat av Herkules. Jag hade endast spelat spelet på easy när jag var liten. Och den svårighetsgraden har inte med de två sista banorna. Nu ville jag ju bara streama det ännu mer! Vad hade jag missat under alla år? 
 

 
 
Trots att easy-mode ljög för mig är Herkules fortfarande ett av mina favorispel. Det var riktigt kul att återvända till det!
 

Stream ikväll, 18:00~

Ikväll är det dags att streama igen! Den här gången blir det The Binding of Isaac: Arfterbirth. Det kommer (förhoppningsvis) bli riktigt kul! 
 
 
Klicka här (eller på bilden) för att komma till min twitch-kanal. Hoppas att vi ses i chatten!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0