26 september~

Hejsan!
 
Här är jag igen. Jag har haft fullt upp med jobb och streamen, så det har inte blivit något bloggande på ett tag. Så hej! Vi börjar faktiskt närma oss det allra sista spelet i mitt Resident Mlievil. Jag tror att vi kommer kunna klara av Resident Evil Operation Raccoon City i streamen på fredag (start 18:30), och efter det är det bara Resident Evil 7 kvar. Helt otroligt! Och i det kommer vi spela all DLC.
 
På lördag ska vi bege oss till Retro Gathering i Västerås - hype! Det senaste inlägget här på bloggen var från Retrospelsfestivalen i Malmö, och nu är det alltså ännu en spelmässa på gång. Så kan det gå! Jag har inte riktigt bestämt mig om det blir något blogginlägg från den mässan än. Vi får helt enkelt se vad som händer under dagen. 
 
Hoppas att ni haft det bra den senaste tiden. Nu ska jag smyga in i köket och fixa något gott att äta. Ha en bra kväll allihopa!
 
Bild från i somras i min supercoola tröja.
 

Retrospelsfestivalen 2018~

Förra helgen var vi i Malmö - och besökte Retrospelsfestivalen! 
 
Det bästa med att gå på mässor är att prata med alla besökare och säljare som vi i stort sett bara träffar på mässorna. Att prata om vad som köpts, vad som hänt sedan vi sågs senast - och bara ha en rolig dag.
 
Vi träffade som vanligt Slusk - som är en riktigt duktig pixelkonstnär. Vi har några av hans verk här hemma, och det hör till höjdpunkterna på mässorna att se vad för tavlor han har målat den här gången. Alla är så himla fina! 
 
Han hade med sig ett par superfina mini-tavlor!
 
Och ett par klistermärken. Storfmusen är ju den bästa! (Jag kanske är lite partisk. Men bara kanske).
 
Retrospelsfestivalen är - som namnet avslöjar - en mässa full av retrospel. Den här gången var jag egentligen inte ute efter någonting särskilt, men det är ju alltid kul att se vad som finns.
 
 
Det fanns även några retro-leksaker!
 
Och nummer av tidningen Nintendo Magasinet.
 
 
 
Här är några pärlplattor som David hade gjort. Riktigt charmiga!
 
 
 
En annan mässtradition är min selfie tillsammans med SpeLinnea. Vi skulle utan tvekan kunna fylla ett helt album med alla bilder vi tagit tillsammans genom åren! Så mysigt~
 
Klockan 13:00 var det dags för...
 
Streamingpanelen! Som bestod av moderatorn Samson Wiklund, Andreas "hiro" Karlsson (världens häftigaste sambo), Christoffer "Koffa" Johansson, Emelie "Mlie-Redfield" (det är jag det!) och Simon "Dragonfangs" Lövgren.
 
Det roliga är att när jag fick frågan om att vara med i panelen kände jag bara "jobbigt att prata inför så mycket folk!" tills jag insåg att jag ju trots allt gör det tre kvällar i veckan redan - när jag streamar! Det var jättekul att vara med i panelen, och det var helt klart en upplevelse jag är glad att ha med mig.
 
Och så fick vi alla i panelen blommor som tack för att vi var med!
 
Elden Pixels var en av de indie-utvecklare som var på plats. Med sig hade de så klart Alwa's Awakening!
 
Här har vi härliga Robin och Filippa från podcasten Par i Pixlar! Lyssnar ni på deras 99:e avsnitt kan ni höra en massa samlare prata om sina samlingar - och där är jag med!
 
Spel & Sånt hade med sig massvis med fina grejer och spel.
 
Här har vi Jan och Pontus från Japon!
 
Martin Lindell var på plats och sålde sina böcker.
 
Sebastian och hans vän var några av de som sålde saker från sina privata samlingar.
 
 
 
Andreas och Hjälte var med i Famikompisars video, där Per bland annat hjälpte Andreas hitta intressanta Famicom-spel.
 
Och Pixel-Shirts var på plats!
 
Här poserar jag med mina underbara blommor. Jag hade riktigt roligt under årets mässa, och jag längtar redan efter nästa! Tack till alla som kom fram och sa hej, och som gjorde dagen (och helgen!) riktigt minnesvärd. Tack för den här gången - så ses vi nog snart igen!
 
 
 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0