Ny trailer inför Not A Hero (RE7 DLC)~

Det har släppts en ny trailer som ska locka oss till att vilja spela det DLC till Resident Evil 7 som släpps gratis till de som redan har spelet 12/12 - Not A Hero. DLC:t kommer att handla om Chris Redfield, och hans jakt på Lucas Baker.
 
 
Jag fastnade verkligen för Lucas i Resident Evil 7, så det ska bli kul att se mer av honom! Den 12/12 släpps även Resident Evil 7 Gold Edition, och DLC:t The End of Zoe. Det sistnämnda ingår i Gold Edition och är gratis för de som har köpt Season Pass.
 
Det kommer bli kul att få ut ännu mer av storyn till detta fantastiska spel.
 

Jag ska äntligen spela Haunting Ground igen~

Jag tycker väldans mycket om skräckspel och survival horror-spel. Många av mina favoriter finns till PlayStation 2 (som även råkar vara min favoritkonsol), och ikväll kan jag äntligen, äntligen börja streama från konsolen.
 
 
Jag får alltid för mig att jag har fler spel i den genren till PS2 än vad jag har. Kan vara alla mina sjuttioelva utgåvor av Resident Evil Code: Veronica X som är anledningen till det, haha. Hur som helst har jag 15 unika survival horror/skräckspel till PlayStation 2. Vad blir då först ut? Spelet som jag har drömt om att kunna streama i flera års tid: Haunting Ground. 
 
Första gången jag kom i kontakt med det spelet var genom en parodiserie på YouTube som hette Capcom Friends, där karaktärer från olika Capcom-spel plötsligt befann sig i samma värld. Haunting Ground verkade helt klart vara ett intressant spel. År 2008 hittade jag det i en GAME-butik, och köpte det direkt. Jag vet inte hur många gånger jag har spelat spelet, men jag vet att det var ett par år sedan sist. Jag har väl egentligen bara gått och väntat på att kunna streama det. Ikväll får jag äntligen chansen. 
 
Streamen drar som vanligt igång 18:30, och du hittar länken här. Hoppas att vi ses i chatten! 
 

Herkules-stream ikväll~

Måndag = Herkules. Efter att ha spelat PAL-versionen i en vecka som förberedelse inför Spelhjälpen, kommer det bli kul att återvända till NTSC. Och på tal om Spelhjälpen - jag är så glad över att jag blev inbjuden och fick möjlighet att spela till förmån för Kvinna till kvinna. Jag var riktigt nervös innan vi drog igång. Men så fort jag tagit de första stegen i spelen kände jag mig som hemma. Och det var så kul! Hur som helst, ikväll blir det än en gång en Herkules-stream där vi har fullt fokus på nytt personbästa. Vi får se hur det går ikväll, helt enkelt. 
 
 
Streamen drar igång 18:30 på https://www.twitch.tv/mlie_redfield. Hoppas att vi ses i chatten!
 

Äventyret har tagit slut~

I kvällens stream blev vi äntligen klara med min genomspelning av Pokémon Leaf Green (även kallad Mliefgreen). Det har varit en lång resa (40 timmar och 45 minuter), men vi tog oss ända till slutet. 
 
 
De Pokémon som till slut slogs mot elitfyran och champion var KFC, Squirtlan, Digerdoden, Hypnotoad, Eldkvast och Lil' hiro. 
 
Under resans gång har det blivit en hel del skratt. Så jag tänkte helt enkelt lämna några av de clips som gjorts på vårt äventyr.
 
"OhNoBluescreen no!". Här får vi se varför vi inte fick någon Meowth i laget...
 
"Evil Boss Mlie". Skadeglädje är den enda sanna glädjen?
 
"En spännande rival-fight". So intense!
 
"Nejelie evolved into YESelie!" Varning för höga skrik, haha. Jag har ju redan skrivit att vi blev champion, men var det verkligen så lätt...?
 
Jag har haft så otroligt kul med Mliefgreen. Visst, efter alla dessa veckor kunde jag ibland tröttna helt på spelet. Men chatten verkar ha haft kul med spelet, så då har det gett mig energi nog att fortsätta kämpa. Utan chatten hade det här inte varit lika kul som det blev. Så tack till alla som har tittat, hjälpt till att döpa Pokémon genom strawpolls, chattat, skämtat och bara varit med mig under den här långa resan. Nu lämnar vi Mliefgreen bakom oss, och ser fram emot ett helt annat spel nästa fredag.
 
Passa på att följa mig på twitch!
 

Schema för Spelhjälpen~

Schemat för Spelhjälpen har kommit! Klockan 11:45 på lördag förmiddag är det dags för mig att spela Herkules på svenska i denna vägörenhetsstream där de insamlade pengarna går till Kvinna till kvinna. Andreas spelar Game Boy-spel med start klockan 15:00. Det kommer bli riktigt kul! 
 
 
 

Mlie och hiro på Spelhjälpen~

Både jag och Andreas har fått den stora äran att bli inbjudna till årets upplaga av välgörenhetsstreamen Spelhjälpen. Streamen börjar klockan 10:00 nu på lördag (14/10), och slutar någon gång under söndagen. I år går de insamlade pengarna till Kvinna till Kvinna, som arbetar för kvinnors rättigheter. Streamen kommer vara fylld av spel och olika gäster, och jag är jätteglad över att få vara med på plats! 
 
Jag kommer alltså speedrunna den svenska versionen av Herkules. Det här betyder dock att det inte går att ta världsrekordet - men det kommer bli kul ändå! 
 
Och Andreas kommer att spela ett eller fler Game Boy-spel - vilka det blir får vi se på lördag!
 
Vi kan inte säga exakt när vi kommer spela, eftersom det inte finns något schema än. Så fort det kommer upp kommer jag uppdatera med tiden. Men vi vet att det kommer att bli på lördag! Fram tills dess hittar ni oss som vanligt på twitch: Emelie, Andreas.
 

Retrogathering, 2017~

I lördags var det dags för årets upplaga av Retrogathering i Västerås. Som vanligt var det en rolig mässa, och vi träffade en massa trevligt folk - bland annat från vår chatt på twitch! Och som vanligt tog jag en massa bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MNAK! 
 
Jag hade riktigt kul på Retrogathering. Jag gick dit utan några planer på att köpa någonting, men det blev det snabbt ändring på!
 
Min lilla loot. Inte helt illa för någon med en budget på noll kronor, haha! Den budgeten höll inte. Alls. Hehe. Vissa av sakerna är gåvor (tack så mycket!), och de andra har jag köpt. Jag blir lika glad varje gång jag hittar någonting till min Resident Evil-samling
 
Och så fick vi en massa läsk från weirdwolf och obazs! En massa flaskor Portello (en läsk som jag inte har druckit på ett par år eftersom den inte finns att köpa i de affärer vi handlar i), och annan spännande läsk från Norrland! Vi ska testa drickorna i Andreas stream imorgon. Han ska spela Link's Awakening hela dagen, med start 09:00. 
 
Tack för ännu en rolig mässa!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0