Jag har börjat streama: Project Zero 3~

Project Zero (även kallat Fatal Frame) är en av mina favoritspelserier. Det började med att jag såg Project Zero 2 i en reaback för en väldans massa år sedan, spelade det - och skaffade sedan både ettan och trean. Tvåan har alltid varit min favorit av dem. Medan trean har varit den jag hatat. Varför? För att det är läskigt på ett helt annat sätt jämfört med de föregående. Skräcken kommer hem till din karaktär, och det blir liksom lite för "nära" för mig. 
 
 
Jag tog med det i min att-streama-lista ändå, eftersom vi redan streamat oss igenom de båda föregångarna. När jag sedan presenterade listan innan vi skulle bestämma nästa spel sa jag helt enkelt hur mycket Project Zero 3 skrämmer mig. Och så klart så valdes det spelet. Vi är några timmar in i det, och det börjar bli läskigt. Jag vet ju vad som väntar mig - och jag längtar inte. Vi får väl hoppas att det blir en någotsånär smärtfri genomspelning ändå! 
 
Om inte annat kanske vi får ett par extra jumpscares...
 

Min lista~

Nu efter Resident Mlievil har jag bestämt mig för att bara spela det jag vill ett tag. Men samtidigt vill jag ju att min chatt ska få vara med i valet också ändå. Så jag har helt enkelt bestämt mig för att göra en lista på de spel jag vill spela innan nästa projekt. Det blev 16 spel. Inte så illa! 
 
 
Jag kommer sammanställa den listan idag, och den kommer vi att gå igenom i streamen imorgon kväll. Vad jag ska spela i den streamen? Det får ni se! "Men Mlie, det är ju bara 15 spel på bilden?" Eeeeeh, ja. Det stämmer. Det sista har jag inte fysiskt. 
 
Se till att följa mig på min twitch-kanal så du inte missar några streams! Streamstart imorgon kväll: 18:30.
 

En uppdatering från Tröttelie~

Hej! Här är jag igen. Kul att se er! Jag har inte bloggat så mycket den senaste tiden - och det är för att jag är trött. Hela tiden. Oavsett hur mycket jag sover, kan jag inte bli av med tröttheten. Jag hoppas få min medicin justerad snart, så att jag kan orka lite mer. Men fram tills dess hittar ni mig på min twitch-kanal på måndagar, fredagar och söndagar. Just nu spelar jag The Evil Within för första gången. Bara "lite" obehagligt spel. Men som sagt - så fort jag har mer energi ska jag komma tillbaka till bloggandet. För det vill jag verkligen. Jag saknar att skriva här! Hoppas allt är bra med er, fina läsare.
 

Resident Mlievil fyller år~

För exakt ett år sedan, den 6 november 2017, började jag spela Resident Evil 0 på stream. Det som blev starten på mitt projekt Resident Mlievil (tack Spyware för det bästa projekt-namnet!). Helt galet att det är ett år sedan, och ännu mer galet att vi faktiskt har haft vår final! 
 
Så här såg starten av Resident Mlievil ut! En förväntansfull Mlie med ett fantastiskt äventyr framför sig.
 
 
 
Och här har vi en glad Mlie - 238 streamade timmar senare under finalen av Resident Mlievil.
 
Resident Mlievil var ett projekt som jag drömde om i flera år. Att spela alla Resident Evil spelen i följd (givetvis inte dygnet runt - inte direkt rimligt) var något som jag tänkte på redan när jag gick i gymnasiet. Då fanns det några färre Resident Evil-spel, och tanken var att jag bara skulle spela igenom dem som en rolig grej. Sedan när jag väl började streama på twitch föll bitarna på plats - och det kändes självklart att dela den här resan med min chatt. 
 
Jag har fortfarande lite svårt att förstå att vi faktiskt tog oss i mål! Det var en riktigt rolig resa, och jag är så himla glad och tacksam över att så många av er höll mig sällskap under alla dessa timmar. Nu ska jag streama lite vad jag vill ett tag (Alan Wake just nu), sedan kommer jag börja med ett nytt, hemligt projekt på min stream. Hoppas att ni vill följa med på den resan också!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0