En titt bakom kameran~

Förra veckan lade jag upp mitt pepp-inlägg inför Retrospelsfestivalen, som är nu på lördag (HYPE!). I inlägget finns en helt vanlig bild på mig, med en Retrospelsfestivalen-tröja, framför min Resident Evil-hylla. Men det ni inte kunde se var att det inte alls var en helt vanlig bild. Andreas tog en bild på hur det såg ut bakom kameran. Och jag tänkte att det var dags att visa upp den bilden här på bloggen:
 
 
Mitt stativ är tillräckligt långt i vanliga fall. Men nu ville jag ta en bild lite närmare kameran. Så då fick jag improvisera lite, haha! 
 

En vecka kvar~

Nu är det bara en enda vecka kvar tills det är dags för Retrospelsfestivalen i Malmö. HYPE! Efter att ha varit på ett par upplagor av Retrospelsmässan och Retro Gathering, kommer det bli kul att se vad Retrospelsfestivalen har att erbjuda. Det är alltså lördag den 2:a september klockan 10:00 (9:30 om du har förköpsbiljett) som den fjärde upplagan av Retrospelsfestivalen går av stapeln, på Inkonst i Malmö. Det kostar 100 kronor att gå in på mässan, och barn under 10 går till och med in gratis i sällskap med en vuxen. Hur bra som helst! 
 
Jag ser mest fram emot att träffa alla andra fantastiska spelintresserade personer vi känner i Malmö-trakten, men så klart så lockar ju marknaden en del med. Även fast jag inte har någonting särskilt som jag letar efter. Det är ju alltid lika kul att gå och spana på spel! Förutom marknaden så kommer det bli en del tävlingar, föreläsningar (av till exempel Martin Lindell och Elden Pixels), och en prova-på avdelning med olika spelkonsoler. Med andra finns det gott om saker att hitta på hela dagen
 
 
Jag ser riktigt mycket fram emot att gå på Retrospelsfestivalen. Hoppas att vi ses där! 
 
Klicka här för att komma till Retrospelsfestivalens hemsida.
 
 

Herculie~

Emelie är ett väldigt bra namn att göra ord utav, som beskriver mig. Drygelie. Skrattelie. Rage-quitelie. Listan kan göras lång - det vet min twitch-chatt, haha. Men ett av de bästa namnen jag fått är Herculie. Vilket passar mig väldans bra då jag har börjat speedrunna Herkules till PlayStation 1. Eftersom jag nu streamar Herkules en hel del, och försöker ta världsrekordet i det, tyckte jag att det var dags att måla Herkulie. Jag började skissa lite i förrgår, men det var igår som teckningen verkligen kom till liv.
 
Här var den slutgiltiga skissen. 
 
Och en lineart fixad med hjälp av mitt lilla ljusbord. Dags att scanna, och börja färglägga!
Här har vi Herculie! Redo att ta världsrekordet i en barndomsfavorit. Kom och se, Herculie på twitch!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0