Tredje plats~

I min stream i måndags spelade jag Herkules. Jag lyckades inte klara en endaste runda, men vi hade riktigt kul ändå! Dagen efter, alltså i tisdags, streamade Andreas som vanligt sitt Projekt Game Boy. Och jag spelade Herkules precis bredvid honom. Som vanligt. Och jag lyckas ta ett nytt personbästa som var 8 sekunder snabbare än det förra. Vilket tog mit upp till 3:e platsen på listan på speedrun.com
 
 
Ett personbästa på 32 minuter och 13 sekunder. Tredje plats. Världsrekordet kommer närmare, men det finns mycket som jag fortfarande behöver öva på. Det är svårt att spela bra och samtidigt hålla en dialog med chatten, så det är därför jag aldrig kan spela bra live på stream, haha. Åtminstone inte i min egen stream. De som såg Andreas stream i tisdags kunde höra mitt glädjerop när jag tog mitt nya personbästa: https://clips.twitch.tv/ArbitraryOpenPhoneVoteNay
 
 
Det var OhNoSpyware som var snabb och skapade det här klippet. Så kul! Känns så himla bra att tredjeplatsen äntligen är min. Jag ska minsann ta världsrekordet också! 
 

Retrogathering närmar sig~

På lördag är det dags för ännu en spelmässa! Den här gången blir det Retrogathering, i Växhuset i Västerås. Mässan öppnar klockan 10:00, och har öppet till 18:00. Inträdet är 100 kronor/person (fritt inträde för barn upp till 12 år i vuxet sällskap). Föreläsning, auktion, och Pong-SM är några av händelserna på mässan. Och så klart marknaden! Jag har ingenting specifikt som jag spanar efter, men det är ändå alltid kul att gå på mässan. Hoppas att vi ses där!
 

Moonlight Kissed~

Mitt favoritband, Poets of the Fall (som jag har sett live i London!), släppte igår musikvideon till låten Moonlight Kissed. Precis som bandets tidigare musikvideos berättas en historia, som är väldigt talande även fast den är relativt simpel. Att det skulle komma någonting relaterat till just Moonlight Kissed hintades det om redan i början av september. Vi fick då se en bild på ett piano med ordet "witchcraft", som sjungs i låten - What is this if not some witchcraft. Och igår fick vi äntligen se att det faktiskt var just Moonlight Kissed som fick en musikvideo. 
 
 
 

Evil Boss Mlie~

Eftersom det är fredag idag var det dags att fortsätta med äventyret i Pokémon Leaf Green i streamen. Det blev en timmes övertid, och jag spenderade 30 minuter för att lyckas fånga en riktigt envis Tangela. Kvällens stream var riktigt rolig, och det var ju mycket chattens förtjänst. Det absolut roligaste som hände idag var dock när jag tog fram mitt mest ondskefulla skratt någonsin, och blev Evil Boss Mlie.
 
 
Stackars Rhyhorn, haha! Länk till klippet: https://clips.twitch.tv/FilthyAssiduousTriangleDxCat
 

Retrospelsfestivalen, 2017~

I början på september åkte jag och Andreas till Retrospelsfestivalen för första gången. Vi har hört mycket gott om mässan genom åren, men aldrig känt att vi har kunnat ta oss så långt för att gå på en spelmässa - den är ju trots av i Malmö. Men i år blev det äntligen av! Och vi hade riktigt kul på mässan.
 
Och det hade nog alla de här personerna också!
 
 
Och jag fick träffa Linnea igen, yay!
 
Världens bästa Slusk var på plats med sina fantastiska tavlor.
 
 
 
Och Pappas Pärlor hade med sig sina pärl-kreationer.
 
 
Andreas var glad över att kunna plocka upp spelet Rope & Bombs av Team Lampoil. Det är ett nyutvecklat Game Boy-spel som är riktigt charmigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elden Pixels var på plats och sålde soundtrack och tröjor från spelet Alwa's Awakening. De hade ett mäss-exklusivt demo med en tillhörande tävling - att klara av demot så fort det bara gick. Andreas bytte om till sin nyköpta tröja så fort han kunde. Jag kunde inte motstå frestelsen och köpte en jag med.
 
Och ett signerat soundtrack, yay!
 
Andreas medverkade i Level Ups livesändning på mässan, där han spelade igenom Shadow Warriors på Game Boy och pratade lite om Projekt Game Boy
 
Vår lunch var, inte så otippat, falafel! Och WOW vad mycket godare det var i Malmö än här i Örebro. Vi hade med oss Seb och Lurx som lunchsällskap. Det var helt klart ett lyckat första besök på Retrospelsfestivalen! 
 

Draw with Jazza~

En av mina favoritkanaler på YouTube är Draw with Jazza, där Jazza (eller Josiah Brooks, som han egentligen heter) gör en massa tutorials, utmaningar och designa olika karaktärer. Idag tänkte jag helt enkelt dela med mig av några av hans videos, medan jag fortsätter redigera bilderna från Retrospelsfestivalen.
 
 
 
 
Och, till sist, en video från när Jazza tog sig an den mest episka utmaningen någonsin - One man band art challenge. Live. På Vidcon Australia. Jag följer även hans vlogg-kanal, så jag har sett honom öva inför det här uppträdandet. Och resultatet är helt fantastiskt: 
 
 
Jag är så glad att jag lyckades hitta Jazzas kanal - och nu har ju ni också gjort det!
 

Resident Evil 7 Gold Edition~

Att jag fullkomligt älskade Resident Evil 7 är det väl få som har missat. Därför blev jag extra glad när jag fick ett mail om att Resident Evil 7 Gold Edition kommer att släppas 12/12! Den här nya utgåvan innehåller så klart spelet och det tidigare släppta DLC-innehållet (Banned Footage Vol. 1 och 2), samt det helt nya End of Zoe. OCH så kommer äntligen, äntligen, Not A Hero att släppas, och det kommer att vara helt gratis på grund av de förseningar som har varit. Jag ser riktigt mycket fram emot att spela både End of Zoe och Not A Hero! 
 
 
 
Trailern säger inte så mycket, men den fångar ändå upp mitt intresse. Nu ser jag helt plötsligt fram emot december!
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0