Fullt upp med SGDQ~

Jag har varit så inne i Summer Games Done Quick (SGDQ) den här veckan att jag helt glömt bort att blogga. Oops! Summer Games håller på fram till söndag morgon, och det är event som jag verkligen tycker mycket om att kolla på. Även om det vid första anblick inte funnits alldeles för mycket på schemat som har lockat mig, så har jag överraskats av en hel runs som visats sig vara riktigt roliga. Under sommareventet kommer alla insamlade pengar att gå till Läkare Utan Gränser. Så bra! Älskar att se världens bästa hobby samarbeta för att göra världen lite bättre. Jag har haft semester från streamen den här veckan. Jag är tillbaka på twitch på söndag kväll. Fram tills dess kommer jag se en massa runs på SGDQ.
 
 
 

Streamschema för Mliesommar~

Det är Midsommarafton på fredag, och då kommer jag inte streama. På söndag börjar Summer Games Done Quick (SGDQ), och jag kommer inte streama någonting under den veckan. Jag är tillbaka som vanligt på twitch 1/7. MEN. Jag KOMMER streama nu på lördag! Vi börjar runt 16:00, och spelar till sent. Första ska vi klara av Resident Evil Survivor, sedan blir det ett hemligt spel som jag hört ska vara läskigt... Kommer bli kul! För att förtydliga lite har ni mitt Mliesommarschema här:
 
Hoppas att vi ses i streamen på lördag!
 

1000 följare på twitch~

Under gårdagen stream nådde jag en riktigt häftig milstolpe - 1000 följare på twitch! Yay! Känns fortfarande så overkligt. Det är väldans många personer. Tusen personer. Så häftigt! Jag är så himla glad och tacksam för allt stöd jag får av mina följare. Som alltid göra mina streams så himla roliga. Som alltid skrattar åt mina jumpscares, haha! Det är lätt att vara en glad streamer med såna fantastiska följare. Stort TACK till alla som någonsin har kollat på mina streams. Ett ännu större TACK till alla som valt att följa mig. Ni är fantastiska. TACK så himla mycket!
 
 

En ny look för mina paneler~

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg håller jag på att göra om en massa - både på bloggen och på twitch. Det började ju med att bloggen äntligen fick en ny och fin bakgrundsbild. Igår var det dags att snygga till och uppdatera min paneler på twitch. 
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Så kul att få med rosetten! Riktigt nöjd med hur det blev. Känns mycket mer jag, och inte lika stelt som den gamla. Och så matchar det ju bloggen, yay! Kände att det var dags att försöka knyta ihop bloggen och twitch-kanalen lite mer. 
 

Resident Evil 2 REmake har fått ett datum~

Det har fått ett datum. Till slut. När vi fick se videon där Capcom sa "We do it" hade det äntligen hänt. Det skulle faktiskt bli verklighet. Vi skulle faktiskt få spela det. Sedan gick det bara mer och mer tid. Det sades ingenting mer om spelet. Vi slutade nästan hoppas. Till nu - E3 2018. Resident Evil 2 REmake har fått ett datum! Nu har det ju blivit än mer verkligt. I januari får vi äntligen återuppleva ett av mina absoluta favoritspel - med bättre grafik. Det finns en trailer. Som jag absolut inte kommer att se. Jag vill inte veta någonting om spelet förrän jag spelar det. Visst, jag vet ju mycket väl hur storyn är. Men ändå. Jag har ju drömt om det här så himla länge! Så all info om spelet undanbedes. Tack för förståelsen!
 
Resident Evil 2 REmake HYPE!!
 

Lång stream ikväll~

Kvällens stream kommer börja så tidigt som klockan 17:00 - och då ska vi minsann klara av Project Zero! Vad vi spelar efter det får ni se då. Det kommer hur som helst bli en lång och rolig stream! 
 
https://www.twitch.tv/mlie_redfield
 

Slutet på Projekt Game Boy~

I söndags tog det slut. Efter 14 månader blev det till slut dags för final - av Projekt Game Boy. Där Andreas (min sambo) skulle spela alla de 136 Game Boy-spel som fick märkningen SCN, för Scandinavia. Det var i mars 2017 som Andreas började spela Super Mario Land 2: 6 Golden Coins, som var det första spelet ut i projektet. Och nu, efter 14 månader och mer än 500 timmar, har han gått i mål. 
 
 Så här såg den första streamen ut. Tänk, när han började med projektet var det 134 spel. Sedan dök det upp två till under projektets gång. 
 
Och så här såg det ut när spel nummer 136 - Super Mario Land 1 - hade klarats av.
 
En hel hög med spel!
 
Jag är så otroligt imponerad över Andreas och hans Projekt Game Boy! Det har varit riktigt kul att följa med under den här resan. Han är bra duktig han, min fina sambo.
 
Men nu då, när Projekt Game Boy är avklarat? Ja, Andreas drog igång med Projekt Snes Mini 18:00! Han ska klara av de spel som finns med på konsolen, helt enkelt. Sedan planerar han att spela ännu mer Game Boy.
 

Retrospelsmässan, 2018~

I lördags var det dags för årets bästa dag - Retrospelsmässan! (RSM). Jag tog extremt många bilder under mässan. Och det var först igår som de alla blev färdigredigerade. Så nu kan jag äntligen visa dem, yay! Jag vill även passa på att nämna att ljuset inne på mässan var ganska gult, och jag redigerade dem så gott jag kunde.
 
Vi börjar med den här bilden på världens bästa sambo. Andreas hittade ett par Game Boy Color-spel. Så söta!
 
Och så var det dags för ännu en selfie med underbara SpeLinnea! Att ta en selfie med henne är något jag ser fram emot inför varje mässa. 
 
Så klart så fanns Slusk på plats på mässan - de här gången hade han en hel vägg att hänga upp sina tavlor på! Och det såg minst lika fantastiskt ut som vanligt. Så himla fina tavlor!
 
 
Den här tavlan var så himla cool!
 
Och den här var så häftig att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Slusk är så otroligt duktig!
 
Nio tavlor ihopbyggda till en.
 
Och till sist en supergullig Kirby! 
 
Jag passade på att smygfota när Andreas och David spelade in en video för GamingGrannar.
 
Och jag hittade minsann någonting till min Resident Evil-samling! Vilken då? Det får ni se senare!
 
TheMexicanRunner (TMR) kom till mässan, och det var så himla kul att träffa honom! Speciellt eftersom det var hans NESMania som var inspirationen till Andreas Projekt Game Boy (final nu på söndag - 18:00). Andreas fick sitt Battle Toads till Game Boy signerat - spelet som TMR valde i Projekt Game Boy. Senare intervjuade Andreas TMR för GamingGrannar.
 
Jag passade så klart på att ta en selfie!
 
Vi träffade på Rickard, Grusove, Kelloggs och Exlo. 
 
Och vi fick skriva på Grusoves tröja.
 
 
 
 
Spel & Sånt fanns på plats!
 
Geeky Gals höll i tävlingarna på mässan. 
 
 
Förutom den stora lokalaen, marknaden och tävlingarna hölls, fanns det i år en till lokal. Där fanns bland annat indieutvecklare, flipperspel och speedruns!
 
Det var riktigt häftigt att se TMR spela live på mässan!
 
 
Vi hann även se när dxtr körde en speedrun av Batman!
 
 
Passade även på att än en gång fota Elden Pixels. De visade upp Alwa's Awakening till Nintendo Switch!
 
 
Vi träffade Dennis också!
 
Sedan blev det dags för gruppbilden för Projekt Game Boy! Andreas visade var fotograferingen skulle ta plats.
 
Och gruppbilden! Så himla kul att så många ville vara med! Fotograf: Daniel Engdahl
 
 
Vi sa hej till Neffets!
 
Och jag tog en selfie med Hampsche och Maristair!
 
Vi träffade COOLKID och kkorvis!
 
Och tog en selfie med dxtr!
 
Och Robin!
 
Och Linda, Rickard och Grusove!  
 
Och Nize och Slusk! Jag har aldrig tagit så här många selfies på RSM, hihi. Det var superkul!
 
Speedmouse!
 
Pixel-Shirts var på plats på mässan!
 
Med en massa tröjor och tryck!
 
Och Retro Overlays! Med världens finaste glas!
 
Vi har en uppsättning av S.T.A.R.S.-glas som vi köpte för ett par år sedan. 
 
De sålde muggar på mässan också!
 
Japon! Så himla bra bild!
 
 
En massa Turtles!
 
Stråkorkester! De spelade en massa spelmusik.
 
 
 
 
 
 
Dunderpatrullen hade en spelning!
 
Slusk verkade nöjd med dagen!
 
Mässan avslutades med en spelning av Machinae Supremacy. Dagen gick så himla fort - även fast vi var där hela dagen!
 
Efter en lång mässdag passade vi på att ta och äta lite pizza med det här härliga gänget.
 
Och så avslutade vi kvällen med lite att dricka. Fotograf för bilden ovan: Rickard.
 
Retrospelsmässan 2018 var en helt fantastisk dag! Jag tog extremt många bilder, men ändå känner jag att jag hade velat fota ännu mer. Det var riktigt kul att ta en massa selfies, så det blir det nog på mässor även framöver. Och som avslutning på blogginlägget har vi min lootbild:
 
En massa saker till min Resident Evil-samling! Och så ett minneskort till GameCube och en Animal Crossing-nyckelring. Och Sabrina till Game Boy Color. 
 
Tack till alla som vi träffade under dagen! Hoppas att vi ses även nästa år!
 
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0