Underbara Resident Evil 4~

Det händer mycket roligt under min stream-genomspelning av Resident Evil 4. Och det bästa är att Danny lyckas göra clips av alla roliga stunder, så att de går att ses om och om igen.
 
Länk till klippet: https://clips.twitch.tv/TsundereTubularBaconBCWarrior
 
Imorgon kväll, runt 19:00, fortsätter äventyret på min twitch-kanal.
 

Resident Evil 4 stream ikväll~

Jag passade på att ta fram allting från min Resident Evil-samling som är relaterat till Resident Evil 4, och jag hittade en hel del! 
 
 
Ikväll, klockan 19:00, ska jag fortsätta spela Resident Evil 4 i min stream. Hoppas att vi ses där!
 

Bästa från i förrgår~

Eftersom det var måndag i förrgår satt jag så klart och streamade. Just nu är det Resident Evil 4 som jag tar mig igenom för typ miljonte gången. Men plötsligt hände någonting som jag aldrig hade sett förut, och som tur var hann Danny med att göra ett clip av det så att det går att se det om och om igen! Ganadon i fråga hade nog inte sina glasögon på sig, helt enkelt.
 
Länk till klippet: https://clips.twitch.tv/HyperExpensiveChowderKreygasm
  
Ibland blir jag bara så överraskad över hur bra AI:n är i Resident Evil 4, haha!
 

Projekt Game Boy~

Ikväll drar en riktigt rolig grej igång - Projekt Game Boy. Klockan 18:00-21:00 kommer Andreas (min kära sambo) dra igång sitt projekt att klara ut alla 134 Game Boy-spel med SCN-märkning. Det ska bli så himla kul att följa det här!
 
 
All information om det här stora projektet finns att läsa på Andreas twitchkanal. Hoppas att vi ses i chatten ikväll!
 

Mlie REplays Resident Evil 4~

Nu är de två första (och hittills enda) delarna av min omspelning av Resident Evil 4 uppe på YouTube! Smidigt som sjutton, helt enkelt.
 
 
Vill ni inte missa nästa del rekoomenderar jag er så klart att följa mig på twitch så att ni kan hänga med mig live!
 

Leon är här~

I förrgår fick jag hem mina andra Resident Evil-pop - Leon!
 
Jag tycker att det var riktigt passande att det är just Resident Evil 4 versionen av Leon eftersom det är det spelet jag streamar på twitch, hihi! Han passar väldans bra in i samlingen.
 

Jag har gästat Spel 223~

Jag fick inbjuden till att spela in ännu ett podavsnitt med Robert, och det tackade jag så klart ja till! Vi har tidigare spelat in en hel del podavsnitt tillsammans och det är lika kul varje gång. Just det här avsnittet handlar om Resident Evil 7.
 
Bilden ovan är en direktlänk till avsnittet, men det går även att klicka här. In och lyssna!
 

En ny look~ Och stream ikväll!

Sådär, då har jag uppdaterat både min kanalbild och profilbild på twitch, yay! Det var på tiden, helt enkelt.
 
Så här såg det ut innan. Med en ganska så tråkig kanalbild och en suddig profilbild. Det går ju inte!
 
Och här har vi det nya utseendet! Jag är riktigt nöjd med hur det blev. Och för at inviga allt det nya blir det så klart en stream ikväll.
 
Hihihi, den här bilden. Så bra. Streamen drar igång 19:00, och precis som bilden ovan avslöjar blir det Resident Evil 4. Från början! Hoppas vi ses i streamen! (Länk här).
 

En massa nya selfies~

Jag har länge velat byta ut några av mina bilder - som till exempel min kanalbild på twitch och YouTube. Så jag ställde uppkamera och stativ framför min Resident Evil-samling, och tog ett par sefleis.
 
Eller ja, ett par - 82 stycken blev det. Haha! Jag tror att jag hade lite för roligt. Hur jag vet det? Den här bilden existerar:
 
Hihi! Så nu har jag lite bilder att gå igenom. Jag hoppas att jag lyckades få några riktigt bra! Självutlösaren och jag är inte riktigt världens bästa vänner. Men i värsta fall så har jag ju åtminstone den bilden, haha!
 

Streamdags 18:30~

Dags igen för en stream! Den här gången blir det dock inte Jack's 55th Birthday - det blir The Binding of Isaac Afterbirth. Ett spel som jag inte har spelat på ett par månader, men som jag verkligen saknar.
 
Häng med i streamen! 18:30 kör vi igång.
 

S på alla banor~

Äntligen. Efter många timmars slit är har jag äntligen fått S-rank på alla banor i Jack's 55th Birthday. Trofén är min, yay! Så nu kan jag släppa det minispelet, haha. Det har varit kul, men samtidigt också väldigt frustrerande. Speciellt den rundan då jag missade S-rank med typ en sekund. Haha! Men nu är det gjort.
 
Det finns inte en chans att jag kommer ge mig på att få SS på alla banor. Åtminstone inte än på länge. För tillfället har jag helt enkelt fått nog av Jack's 55th Birthday. Och har ni helt missat när jag har streamat det här på min twitch-kanal så finns det även uppe på YouTube! Jag väntar just nu på att de sista delarna ska laddas upp, men jag vill dela med mig av den spellistan redan nu. Så här är den:
 
 
Nu måste jag ju börja fundera ut vad jag vill streama härnäst - The Binding of Isaac eller Resident Evil 5 Mercenaries? Eller helt enkelt fortsätta med min stackars bortglömda genomspelning av Resident Evil 4? Vi får se hur det blir, helt enkelt! Jack's 55th Birthday läggs åtminstone upp på hyllan nu.
 

En ny Jill~

Igår släpptes äntligen Nintendo Switch. En konsol som jag inte känner ett behov av att skaffa riktigt än, men som min kära sambo givetvis ville ha på dag 1. Och när han var iväg och köpte den igår, passade han på att köpa med sig ett par överraskningar till mig - där en av dem var den här Pop!-figuren av Jill Valentine.
 
Så himla fin! Hon passar minst sagt riktigt bra in i min samling.
 

Hemma hos Mlie~

Jag samlar ju som bekant på Resident Evil. Och som ni vet så släpptes ju Resident Evil VII relativt nyligen. I samband med det hade jag en fotograf på besök, och hamnade på framsidan till det senaste numret av Nollnitton!
 
 
 
Och så finns det en intervju med mig i tidningen också! För de av er som inte har möjlighet att få tag på ett nummer finns den digitalt här.
 

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0