Speedrun: Resident Evil 4~ (Wii)

Så, jag har länge sagt att jag ska göra ett nytt försök till en speedrun på Resident Evil 4 Wii-edition, men det har aldrig blivit av. Jag har försökt ett par gånger tidigare, men jag är bara inte snabb nog. Om jag inte minns fel är den snabbast speedrunnen av det runt 2 timmar och 12 sekunder. På två timmar är jag inte ens i närheten av att ha klarat ut spelet.

Jag skulle försöka igen idag, hade jag bestämt. Men nu skyller jag på min feber, och bestämmer att jag ska göra det imorgon istället, hehe. När jag kör mina speedrun försök brukar jag ha kostymvalet Special 2 (när Leon är en gangster och Ashley har en rustning), eftersom man då inte alls behöver bry sig om den stackars blondinen. Sen ska man, så klart, ha med sig både en Chicago Typewriter (one-hit-kill) och en Infinite Rocket Launcher för att enkelt kunna ta sig förbi fienderna. Sen för att lösa "problemet" med att Leon springer så sakta (en speedrun ska ju så klart vara snabb) är det bara att ha ett ägg equippat. Sen gäller det bara att försöka klara allting så snabbt som möjligt. Och varför just på Wii? Jag vet inte. Det bara blev så. Kanske främst för att PS2skivan är lite repig, och GameCube versionen inte har Special 2 om jag minns rätt. Så då blev det Wii.

Varje gång jag försökt mig på en speedrun har jag tänkt att det inte är möjligt att klara det på så liten tid, men jag är ändå fast besluten att komma i alla fall lite närmare den sluttiden. Jag brukar dock ge upp så fort den totala speltiden närmar sig 2 timmar. Och bara för att jag skrivit allt det här nu är jag sugen att ge mig på en runda till. Men inte förrns imorgon. Måste ta igen lite förlorad sömn idag, hehe.

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0