Inte längre en tonåring~

Söndagen den 17:e april fyllde jag hela 20 år. Under helgen har jag haft Sanna, Lisette, Hanna och Fredrika på besök, och vi  hade riktigt roligt =D Det blev bland annat en cosplay-photoshoot i lördags, så nu har man både fantastiska minnen och otroligt fina bilder från helgen. Tack än en gång för att ni ville komma och hälsa på =D (Dessa underbara tjejer kan ni ju läsa mera om här)

Jag brukar alltid köpa någonting åt mig själv till min födelsedag - förra året köpte jag Disney Think Fast, och året innan dess blev det filmen Casper. Årets present blev Herkules på dvd. Det var en av de få Disneyfilmer jag inte kunnat hitta sedan de alla togs ner i källaren (nu har jag dock en hel låda Disneyfilmer i mitt rum), så tänkte att det kunde vara perfekt att avsluta mina tonår med en film jag alltid tyckt mycket om.

Fixade ihop en liten mix-cd i onsdags, där varje låt representerar en del eller period av mitt liv. Det börjar med Disneylåtar, och går sedan över till ett par låtar pappa spelade för mig som liten. Boris The Spider fick dock inte vara med, hoho! Märkte lite för sent att jag helt glömt bort att lägga in låtar med Bee Gees. Words och World hade passat otroligt bra ihop med de andra låtarna. Förutom att vara mitt liv fram tills nu i musik visar den även hur min musiksmak har förändrats genom åren. Lyssnar dock fortfarande på många låtar fortfarande, hehe.

Jag har gjort rätt så många olika mixer. Det är så mycket enklare att ha med sig en cd med flera artister och låtar än att ta med sig hela cd-samlingen. Senaste mixen var Emelies Septembermix som jag tyckte blev så bra att den nu hackar när man försöker spela den, haha! Istället för att döpa den här nya cd:n till Emelies Aprilmix fick det bli Emelies Tonårsmix. Det var ju trots allt den sista bland-cd:n jag gjorde som tonåring.




En bild från cosplay-photoshooten =D Jag som Claire, Lisette som Jill, Sanna som Rebecca, Hanna som Ada och Fredrika som zombie n____n

n___________n

Kommentarer
Postat av: hej hej

hej du e riktigt fin lägg till mig på facebook om du vill [email protected]

2011-05-03 @ 17:32:52

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0