Nytt år, nya möjligheter~

Känner mig alltid så himla positiv när jag skriver den texten, haha!
Gott nytt år på er alla glad och alla ledsna, och så klart alla andra också. 2011 känns som ett sånt där bra år - det går lätt att säga (2010 kändes så jobbigt med alla t:n), och det har bara börjat. Jag hade själv en bra start på året - allting kändes så himla positivt. Hoppas bara att resten av året fortsätter på samma sätt. Jag har ett par nyårslöften, men bestämde mig att köra fegt och bara ta såna jag vet att jag kan hålla, så ett om godisförbud kommer ju aldrig hända. Usch nej, haha. Jag har bestämt mig för att koncentrera mig mer på min pågående fanfic (som snart får sitt tionde kapitel, blir en riktig långkörare det här) och så klart även på att försöka måla mer. Nu när jag har både en ny datormus och en egen skrivare - kombinerat med min kära scanner - känns det lite mer frestande att faktiskt få någonting gjort.

För att gå över till något helt annat kan jag nämna att jag fortfarande kämpar på med min nya omgång av Kingdom Hearts. Jag har även i min frustration över att inte kunnat spela Dreamcast-versionen av Code: Veronica spelat igenom alla utom det sista kapitlet av Game Of Oblivion i Resident Evil Darkside Chronicles. Sen igår gav jag mig på ett tappert försök att spela igenom en Mercenaries-runda i RE5 som Tribal Sheva helt själv. Har spelat Duo så mycket nu, så tänkte det kunde vara kul med lite omväxling. Har dock blivit alltför van att ha någon mer med mig, så det gick inte lika bra som det kunde ha gjort, haha. Jag har varit bättre på det, men nu gick det inte alls. Men gav inte upp så lätt, utan körde igenom en Mercenaries Reunion-runda med Excella. Fick betydligt bättre poäng, men inte sjutton gick det så mycket bättre heller. Blir till att vara envis och försöka få SS med alla karaktärer på alla banor helt själv. På både 360n och PS3an. Usch, vad mycket jag fick att göra helt plötsligt då, haha. Får se hur det går med det.

Och visst, har försökt komma på ett bra sätt att länka till min deviantART-sida här på bloggen, men eftersom jag aldrig vart någon höjdare på att leta får jag slänga in den här i slutet av inlägget istället. Så var det problemet löst! Lite smygreklam för mig själv så där.

~Mlie-Redfield

---

http://mlie-redfield.deviantart.com/

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0