Ett ovanligt pairing / Det förlorade blocket~

Oj, nu var det ett tag sen mitt senaste inlägg. Har filat mycket på ett kommande som förhoppningsvis blir som jag tänkt, hehe. Måste bara få klart det sista av det. Lägger upp det här inlägget så länge, så får vi se när det planerade dyker upp~

Jag har skrivit Resident Evil fanfictions sedan 2008. Realization And A New Beginning - RAANB när jag är sådär riktigt lat - heter den "långkörare" (10 kapitel klara! Jobbar på med det elfte. Det blir klart så småningom, haha!) som jag för tillfället jobbar på. Den handlar om Carlos Oliveira och Claire Redfield - det bästa non-canon fan-pairingen i Resident Evil, enligt mig själv. Pairinget såg dagens ljus (så vitt jag vet) någon gång år 2008.

Det var två rollspelande REfangirls som kom på denna udda duo. Den ena hade rollspelat relativit länge, medans den andra var ny på det. Den ena ville öva upp sitt rollspelande som Carlos på msn, medans den andra ville göra detsamma som Claire. Även fast rollspelet till slut spårade ur lite och handlade om något helt annat än planerat (vilket vi definitivt inte ska gå in på nu, haha), hade vi (just det - vi. Jag som Claire och en vän som Carlos) insett att det verkligen var en vinnande duo.

Det var det rollspelet, och dess nyare versioner, som först gav mig inspirationen till att skriva RAANB. Dock skall nämnas att RAANB inte var den första fanficen jag skrev där det ovanliga paret dök upp. Nej, första gången jag skrev om dem var i en uppföljare till en oneshot, skriven 2009. "A wounded heart" - döpt efter en taiwanesisk låt jag lyssnade mycket på.

I RAANB finns ett par karaktärer jag slängt in som inte tillhör Resident Evil - mina egna karaktärer Jonathan Serrano, Meya Andrews, Roger McBane och Alan Rivers. De fick komma med i historien främst för att jag ville lära känna dem lite bättre innan jag skrev mer på en "bok" jag hade planerat med dem som huvudkaraktärer. Titeln på det här inlägget avslöjar lite om vad som tyvärr hände med det skrivblock där alla mina idéer till den historien som jag ville skulle bli bok var skrivna i. Det hela var en zombie-historia, som en liten reaktion mot alla vampyrer som plötsligt fanns överallt.

Jag har många olika skrivblock i mitt rum. Alla används dock inte för tillfället, men det enda skrivblock jag verkligen behöver just nu (förutom det jag skriver alla utkast till olika blogginlägg så klart), det som har alla mina samlade idéer, är det enda jag inte lyckats hitta. Nu när man känner sig som mest redo att börja skriva på den historien på allvar är allt som bortblåst. Endast ett par av de många idéerna finns kvar i mitt minne, men jag hoppas verkligen att jag hittar det snart. Även fast jag redan letat överallt flera gånger om. Man kan ju åtminstone alltid hoppas.






Många block. Ändå är det inte alla jag har. De gömmer sig på olika ställen. Men inte det jag verkligen letar efter, så klart.


Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0