Ett dyrt intresse~

När det kommer till att skaffa sig en riktigt fin samling av något (i det här fallet spel) drar det lätt iväg i kostnad. I helgen fanns det en massa intressanta Resident Evil-figurer ute på tradera, samt en box med de japanska GameCube-spelen. Allt detta skulle, så klart, passa in finfint i min lilla samling, men när priserna drar iväg över budgeten finns det inte mycket man kan göra - förutom att hoppas att det kommer fler i framtiden. Min Sound Chronicle Best Track Box är köpt i en tradera-auktion, men det var faktiskt inte det första exemplaret jag bjöd på. När den låg ute första gången gick den för, om jag inte minns helt fel, mer än 600 kronor. När jag sedan snubblade över den igen fick jag den för ungefär hälften.
 
Har man inte oändligt mycket pengar tar det tid att samla på sig det man vill ha. Jag har byggt på min Resident Evil samling sedan 2008, och det börjar bli något av den nu - sakta men säkert. Det är få saker som slår den känslan när man äntligen får tag på något man velat ha länge. Det första Resident Evil-spelet till PlayStation var ett sådant köp. Det är nästan det som gör samlandet så roligt. I år har det blivit en hel del tillägg i samlingen, men mer om det kommer senare - när jag väl har fått hem allting.
 
 

Kommentarer
Postat av: hiro

Saker kommer alltid ut till salu igen (: och en del utav samägandet är ju faktiskt jakten och möjligheten att fynda ibland som i musikbox-fallet (:

2012-12-17 @ 19:55:01
URL: http://www.gaminggrannar.se
Postat av: hiro

Samlandet skall det ju vara -.- autokorrekt ftw!

2012-12-17 @ 22:43:36
URL: http://www.gaminggrannar.se
Postat av: Mlie-Redfield

Haha, autocorrect är alltid lika rolig! =D
Och mjo, att fynda vid ett senare tillfälle är ju bättre än att lägga pengar man inte har för att man vill ha saken direkt ^^

2012-12-17 @ 22:52:00
URL: http://mlieredfield.blogg.se

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0