Gott nytt år~

2011 var ett år som bjöd på en massa blandat. Det blev, så klart, en massa nya minnen och en massa härliga upplevelser. Och så klart massor med tid med vänner. Och en massa spel.

Jag gjorde fler cosplays under 2011 än jag gjort tidigare år (men så hade jag ju bara gjort en seriös cosplay innan dess - min REClaire). Det var två olika Claire-outfits (RECVX, den uppdaterade versionen från Darkside Chronicles) och Battle Mode (som hon har i Battle Game is Code: Veronica X) och sen Skarlet från Mortal Kombat (inte riktigt klar med den, så ska fixa det sista innan jag ska ta seriösa cosplay-bilder med den dräkten). Med andra ord var 2011 både det år då jag gjorde flest cosplays, samtidigt som det var det år då jag (äntligen) cosplayade något annat än Claire. Det kändes som att det blev lite mycket av samma sak efter tag, helt enkelt.

Nu i år har jag ganska så många och väldigt olika karaktärer jag skulle vilja cosplaya. Allt från den första spelkaraktären jag någonsin fangirlade (och nej, det är inte Claire) till karaktärer jag bara tycker ser så fina ut. Vilken som blir först vet jag dock inte riktigt än - har två stycken jag väljer mellan just nu.  

Nyårslöften också ja...
x Jag ska försöka rita och måla mer - minst en bild i månaden, även om det kanske bara blir kladd om inspirationen saknas. På det sättet kanske jag kan utvecklas mer och bli bättre.
x Ta vara på det faktum att jag är så petig med detaljer när det kommer till cosplaydräkter och göra ännu bättre ifrån mig i år.
x Jag ska försöka koncentrera mig på ett spel i taget (bärbart räknas inte in) så att jag någon gång kan ta mig igenom alla spelen i min spellåda.


Tre räcker, känner jag. Tycker det är lite smart att ta löften som inte känns alltför omöjliga att uppnå, ändå. Sen hur länge det här håller återstår att se.

Hur som helst - gott nytt år allihopa -hoppas ni får ett fantastiskt år!



Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0