Min första egna konsol~

För fem år sedan tröttnade jag på att bara kunna spela på min brors PlayStation 2 när han själv inte gjorde det. Jag hade stått ut i ett par år med minimalt med spelande (de gånger vi spelade tillsammans vägde upp en massa - Onimusha och Resident Evil 4, bland annat), men kände att det var dags för en liten förändring. I början av år 2007 fick jag nys om en rosa slimversion av PS2an, och redan samma sommar - idag är det exakt 5 år sedan om man ska vara så noga - blev den min. Inte nog med att den var rosa (mitt 16-åriga jag var överförtjust i just det faktumet), det var även min första helt egna (ej bärbara) konsol.
 
 
Eftersom den här bilden är hela fem år gammal är det svårt att säga, men jag antar att det här var alla de spel jag hade till PS2 på den tiden (jag har kvar dem allihop, vissa ligger bara som grund längst ner i spellådan. Eller ja, förutom SSX 3 - det enda spelet jag faktiskt någonsin har gjort mig av med). Klart är iallafall att de REspel som syns på bilden är den lilla början på min numera lite större samling. Code: Veronica X, som ligger överst, var det allra första. Dead Aim och Survivor 2 är de som sedan gjorde CVX sällskap. Att RE2, RE3 och RE4 inte är med på bilden är för att de vid den tidpunkten inte var helt mina. En av de många fördelarna med att ha en äldre bror!
 
Utan den här rosa konsolen vet jag inte hur jag skulle klara mig. Precis som med mina andra konsoler har den, så klart, ett namn. Än en gång, jag var 16 när jag köpte den - säg hej till Pinkie!
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0