Cosplayplanering inför 2014~

Vi är snart inne på årets sista månad, och det är dags att tänka på vad jag vill cosplaya nästa år. Högst upp på listan över vem jag vill cosplaya är den underbara Meg från Disneys Herkules, men jag känner mig ännu inte redo att ta mig an henne. Istället har jag börjat fundera än mer på Blind Mag från Repo! The Genetic Opera. Har ni inte sett den filmen men gillar musikaler och inte har något emot att organ flyttas lite hit och dit kan jag varmt rekommendera denna smått beroendeframkallande film. Det jag dock måste fundera lite mer på är vilken dräkt jag helst vill göra. I låten Chase the Morning har hon på sig en riktigt fin kappa, medan hon i Chromaggia har kläder som nog är lite roligare att göra. Just nu lutar det faktiskt mest åt Chromaggia.
 
 
 
Om jag har tid och lust har jag även funderingar på ytterligare en cosplay utöver Blind Mag - PokéMlie. Igår klarade jag av sista medlemmen av Elite Four och The Champion i Pokémon X, så nog är väl en Pokémon-relaterad cosplay lockande!
Kanske hinner jag även med Shilo från Repo! också? Och kanske Wick från The Devil's Carnival! Det finns så otroligt många jag vill cosplaya, men några får nog ändå vänta ett år till.
 

Kommentarer
Postat av: Kiika

Oooh Blind Mag! *u*

Och finally någon som kan cosplaya Pokémon med mig! 8D

Svar: Jaaaaaaaaa =D
Och Indeed 8DDDD
Mlie-Redfield

2013-11-19 @ 14:52:47
Postat av: Sting

Visst är det jobbigt när det finns för många man vill cosplaya men för lite Thid? ;D Åh Pokemon tränaren skulle vara najs. ^^

Svar: Badum-tisch! Där var du lite rolig va? ;D Haha!Ja, jag har liksom fäst mig vid henne under äventyret ^^
Mlie-Redfield

2013-11-19 @ 17:26:50
Postat av: Kerstine

Såklart du ska göra Blind Mag, känns ganska givet! :-) själv gillar jag kappan, men den andra är nog kanske roligare som du skrev...

Svar: Är så pepp på att jag äntligen tänker vara henne. Kappan är som en dröm - den där luvan alltså. Men den andra har lite mer roliga detaljer. Har jag tid kan jag ju göra båda!
Mlie-Redfield

2013-11-19 @ 17:50:35

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0