Ut på äventyr igen~

Under det fina 90-talets slut var min GameBoy lite av min bästa vän när jag skulle åka iväg någonstans med familjen. Med min rosa, genomskinliga plastryggsäck (det låg en docka i den från början, men jag tyckte den var perfekt som GameBoy-väska) på golvet vid mina fötter hade jag allt jag behövde - spelen, batteri och så klart konsolen. Min bror hade med sig sin GameBoy minst lika ofta som jag hade med min, så jag hade hans spel i min väska med. Ett spel vi båda spelade väldigt mycket när det begav sig var Pokémon. Jag hade Blå, han hade Röd. Men någonstans på vägen lade vi ifrån oss Pokémon helt och hållet. Varför min bror gjorde det vet jag inte säkert - jag vet bara att jag själv gjorde det för att jag ville hålla mig till de 151 första. Nu, väldans många år senare, är det dags för ett nytt äventyr - den här gången på 3DS.
 
Ramen är inte mitt påhitt, jag lovar! Så här ser Mlie ut i Pokémon X. Just nu, åtminstone.
 
Eftersom jag inte spelat några andra Pokémon spel än Blå, Gul, Röd och Stadium, är X så mycket mer annorlunda. Vatten-Pokémon är mina favoriter, vilket är anledningen till att jag alltid valde Squirtle i början. Den här gången gjorde jag dock ett helt annat val - eld. Lilla Fennekin blev min första Pokémon på väldigt länge. Tillsammans med en Pidgey som fick namnet Birdie (fantasifullt, jag vet) hade jag börjat bygga upp mitt lag. Och än fler Pokémon skulle följa med på resan. Än så länge har jag bara tagit mig igenom ett enda gym, men jag kommer nog ganska snart till det andra. Att spela X känns som att återvända lite till min barndom, fast utan den rosa, genomskinliga plastryggsäcken.
 

Kommentarer
Postat av: SpeLinnea - Världen genom fyrkantiga ögon

Jag var nog rätt ensam med att inte spela Pokémon när det begav sig. Eller nu heller för den delen. Hoppas det nya är vad du hoppats på och ännu mer. Berätta gärna vad du tycker längre fram!

Svar: Hittills är jag väldigt nöjd med det. Jag kommer definitivt blogga om mitt fortsatta äventyr ^^
Mlie-Redfield

2013-10-13 @ 17:07:31
URL: http://spelinnea.wordpress.com

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0