Fem bra skäl att se den~

Att Repo! The Genetic Opera är en av mina absoluta favoritfilmer et nog de flesta som följer min blogg. En av nästa års planerade cosplays är från just den filmen - den underbara Blind Mag, spelad av den minst lika underbara Sarah Brightman. Det var i och med Repo! som jag på allvar föll för denna fantastiska sångerska. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av mina fem absoluta favoritlåtar från Repo! The Genetic Opera. Har du inte sett filmen varnar jag redan nu för att det kommer vara spoilers. Så se filmen först, och sedan kan vi njuta av de här låtarna tillsammans.
 
Zydrate Anatomy - låten som fick mig att vilja se filmen. Den är så catchy!
 
Night Surgeon - känsliga tittare varnas. Så bra låt!
 
Chase The Morning - låten som fick mig att upptäcka Sarah Brightman. Att gå på hennes Dreamchaser-konsert i våras var minst sagt magiskt. Vilken röst!
 
Chromaggia - en till av Blind Mags låtar. Jag valde den kortare versionen av videon för att minska spoilandet. Det är den här dräkten jag har som planerad cosplay 2015. Många fjädrar!
 
Needle Through A Bug - en låt som tillhör en subplot som sedan inte togs med i den slutgiltiga versionen av filmen. Den kan därför endast höras i filmens eftertexter och ses bland de andra borttagna scenerna. Det är synd att den inte kom med i filmen - hela den subploten vänder uppochner på det mesta. Som Graverobber, haha. Jag kan inte få nog av Repo! The Genetic Opera. Älskat den sedan jag först såg den 2011. Måste se den snart igen - man kan inte se den för många gånger.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0