En komplett lösning~

(Detta inlägg innehåller lösningar på pussel - inte riktigt spoilers, men en varning är bra ändå!)
 
I spel tycker jag att det räcker med att lösa pusslen en gång. Har man suttit och kämpat med att försöka komma på dess hemligheter en gång, ska man inte behöva sitta och traggla nästa gång man spelar. Om det nu inte är så att man helt enkelt vill slita sig i håret varje gång, så klart.  Jag tycker det är kul att lösa pusslen första gången jag spelar, men omgången efter det vill jag helst bara kunna glida igenom spelet och uppleva storyn igen. Till slut lär man sig lösningen utantill - ni skulle se mig spela Resident Evil 4! Jag har ett litet block som jag har skrivit ner ett par pussellösningar i, och tänkte visa hur mina lösningar kan se ut.
 
Jag minns att jag spelade Rebirth Mode i Resident Evil Deadly Silence (till Nintendo DS) under raster och håltimmar - det är därför jag har tejpat fast så många olika papper. Det tog ett tag att lösa det - men när det väl är gjort har jag lösningen med mig till nästa gång.
 
Piano-pusslet i Silent Hill. Jag spelade det tillsammans med Lisette när hon var på besök sommaren 2010. Hon visste hur pusslet skulle lösas, men jag ville ändå ge det ett försök. Och så här fint blev resultatet! Nu vet ni min taktik när det gäller pussel i spel - hur gör ni?
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0