Mobilblogg, 29/4~

God morgon! Min lediga onsdag började med en VIP-frukost (endast för medlemmar, inte mer VIP än så) på The Body Shop. Alla som handlade skulle få en goodiebag, så jag tog tillfället i akt att spendera lite pengar. Det blev en ansiktsrengöring i samma serie som resten av min ansiktsvård och ett nytt läppbalsam.
 
Jag har gått upp runt 7-8 varje morgon nu i lite mer än en veckas tid, mest för att jag i vanliga fall är väldans bra på att sova bort dagen. Nu har jag hunnit med frukosten, handlat lite på ICA, slagit in min systers födelsedagspresent (hon fyller år imorgon, världens bästa lillasyster) och varit ute på en kortare promenad. Och klockan är inte ens 11:30! Dagarna har ju så mycket mer att erbjuda när man går upp tidigt istället för att, som jag brukar göra, sova till 10-11 beroende på när jag börjar jobba. Det blir lättare och lättare att gå upp tidigt, och jag känner att jag blir gladare av det. Jag har ju fortfarande en hel onsdag framför mig nu!
 
Tänkte även passa på att påpeka en sak. Den senaste tiden har det smugit in lite mer smink- och skönhetsrelaterat i min blogg. Det handlar om ett ökat intresse för det från min sida, och jag vill bara dela med mig av det som händer i mitt liv. Men tro mig när jag säger att jag aldrig kommer att tappa mitt fokus på spel. En gång en nörd - alltid en nörd.
 

Kommentarer
Postat av: SpeLinnea

Skriv om vad du vill! Jag tycker inte det ska hindra en. Man utvecklas ju som människa och även intressen. Jag följer flera personer på youtube som i huvudsak bara har sminkvideor, bara för jag gillar att se det. Inte för jag sminkar mig själv ens. Tycker det är en kul konstform!

Svar: Det är det senaste året som intresset för smink har växt, i samband med en Makeup Artist på YouTube - Jaclyn Hill. Hon är så humla härlig, och har fått mig att vilja sminka mig mer än bara min annars dagliga mascara. Du har så rätt i att det ju trots allt är min blogg, men samtidigt känns det så udda på nåt sätt att bjuda in den sidan av mig också.
Mlie-Redfield

2015-04-29 @ 21:18:21
URL: http://spelinnea.wordpress.com

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0