Throwback Thursday - YouTube~

I dagsläget har väl de flesta en YouTube-kanal, oavsett om den är till för att kommentera eller publicera videos. När jag startade min kanal var det främst för att kolla på anime - det var det man gjorde på YouTube när jag var yngre, haha. Och videos har jag också gjort, även om jag dolt vissa för allmänheten för att de inte har åldrats så jättebra. Nu är det ju väldans många bloggare som även gör videobloggar. Men jag kan nog skryta lite med att jag är en YouTube-hipster - jag var där innan det blev riktigt mainstream. När det var?
 
I maj 2006. Jag har snart varit medlem på YouTube i nio år. Tiden går fort när man har roligt! Så jag tänkte visa er några av mina videos. Den första publicerades först i juni 2008. Eftersom inspirationen kom från ShadowLeggy arbetade jag med Paint och Movie Maker. Good times.
 
"Ada missed Leon", 11/6-2008. Jag gjorde totalt två videos med den här metoden, men den andra är en av dem som numera är dold. Men den första är ju ändå den första - och vi alla började ju någonstans.
 
När jag lämnat Paint-animering bakom mig gick jag istället vidare till att göra musikvideos. Om Resident Evil, såklart. Crash and Burn, som var den första av dem, publicerades två månader efter "Ada missed Leon". Det är min tredje uppladdning på YouTube.
 
"Crash And Burn", 8/8-2008. Passar på att varna för eventuella spoilers för er som inte spelat Resident Evil-spelen. Jag hat gjort tre stycken musikvideos. De är riktigt roliga att göra, och ibland kan jag sakna det lite grann. 
 
Och så har en video som är unik i sitt slag på min kanal - vår cosplay-sketch från Närcon 2009. Det är inte jag som har filmat, men jag fick tillåtelse att lägga upp videon på min kanal, efter lite (o)smidig redigering för att ljudkillen sabbade vårt framträdande.
 
"Närcon 10 cosplay skit", 17/8-2010. Vi vann inte sketch-tävlingen. Ingen förstod vårat skämt om Ashleys öron. Vi hade nog lite för många internskämt. Så kan det gå! Vi hade åtminstone riktigt roligt.
 
Jag har ett par videos på när jag och Lisette spelar Resident Evil 5 Mercenaries i duo. En av våra favoritutmaningar (för Mercenaries var inte tillräckligt mycket av en utmaning) var dubbel Clubbin' Sheva med endast hennes Rifle. Som är det sämsta riflet i spelet. Man måste ladda om efter varje skott, vilket kan kosta många dyrbara sekunder. När jag filmade dessa videos satt jag nerskjunken på golvet och hade mobilen fastklämd mellan knäna för att kunna filma och spela samtidigt. Det ni! Vilka dolda talanger man har, haha!
 
"Once again - Double Clubbin' Sheva Rifle Challenge on the Mines", 4/2-2012. Åh, vad jag saknar RE5 Mercs! Så himla roligt att spela. Jag minns en gång när jag och Lisette spelade Mercs i åtta timmar en dag. Vi undrade varför vi blev så himla hungriga, haha!
 
Och till sist tänkte jag visa den video som jag är mest nöjd med när det gäller de äldre - Even Angels Fall. Min tredje musikvideo.
 
"Even Angels Fall (ClairexSteve), 22/4-2011. Det är inte så svårt att gissa mitt OTP, haha! ClairexSteve för alltid. Spoilers för Code: Veronica i den videon. Om ni inte har spelat det, gör det. Det är min favorit av alla i serien, tillsammans med Resident Evil 2. Jag tänker aldrig välja bara en.
 
Så vad gör jag på YouTube nu då, efter nio år? Förutom att kolla på Let's Plays så laddar jag ju faktiskt upp vissa av mina streaming-sessioner på YouTube. Som min runda med Jill i Resident Evil REmaster, till exempel. Eller "till exempel" - det är den enda jag har än så länge. Men det kommer nog bli fler!
 
"Mie plays REmaster part 1", 24/1-2015. Äventyret börjar.
 
Tack för att ni följde med på resa längs memory lane. Jag tycker det är så himla kul att se tillbaka på äldre verk. Även om det ibland kan vara läge för en skämskudde, haha.
 

Kommentarer
Postat av: Sarah Sjöstedt

Vad kul att du har kvar den första videon du gjort och laddat upp. Alltid kul att kolla tillbaka :D Jag har tyvärr varit så dum och raderat många av mina videos jag laddat upp :(

Svar: Det är ju lite "åh, hur kunde jag göra så"-känsla över gamla grejer. Men jag har tänkt att jag hellre döljer klipp än tar bort dem. De är ju ändå en del av ens utveckling.
Mlie-Redfield

2015-04-16 @ 19:53:29
URL: http://ninjabob.blogg.se/
Postat av: Danny

Jättekul att du har sparat dem genom årens lopp! Eftersom du delade med dig av en av dina dolda videos ska jag göra det också, hihi! Den här var dold (och endast postad på ett forum) tills helt nyligen. Mycket nöje? xD
https://www.youtube.com/watch?v=5juQnj-k9t4

Svar: Haha, tack för att du delade med dig! =D
Mlie-Redfield

2015-04-16 @ 20:32:50

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0