En hyllning till min favoritkonsol~

När jag var liten hade jag bara en enda konsol som var bara min. GameBoy. Pokémon Blå gick varm, likaså gjorde Super 32 in 1 (legit, jag vet. haha!). Min bror hade en GameBoy han med. Med Pokémon Röd. Han hade PlayStation, Sega Mega Drive och Nintendo 64 också. Som jag fick låna när inte han använde dem. Men jag tyckte ändå bäst om att se honom spela. Resident Evil-spelen var favoriterna. Några år senare hade han PlayStation 2 också. Onimusha och Resident Evil 4 är de spel jag minns att vi spelade som mest. Eller ja - han spelade, jag såg på. Till en början. Jag minns också när jag hyrde två spel över en helg. Ape Escape 2 och Kingdom Hearts. Det sistnämnda var det någonting väldigt särskilt med. PlayStation 2 hade bara så himla många bra spel. 2007 köpte jag min första egna stationära konsol. PlayStation 2 slim - rosa. Som en 16-årig Mlie döpte till Pinkie.
 
 
Jag vågar nog säga ändå att PlayStation 2 utan tvekan är min favoritkonsol. Det kan mycket väl delvis bero på att jag sparade ihop till den så himla länge, för att kunna spela Kingdom Hearts och Kingdom Hearts II precis när jag ville. Men givetvis är den största anledning ändå att den har så otroligt många bra spel. Resident Evil 4, Resident Evil Code: Veronica X, Haunting Ground, SSX Tricky, Project Zero I till III, Tekken Tag Tournament, Kingdom Hearts I och II... Listan kan göras lång. Väldigt lång. Och ändå finns det förmodligen så många fler bra spel som jag ännu inte har upptäckt.
 
Vad är ditt favoritspel till PlayStation 2?
 

Kommentarer
Postat av: SpeLinnea

Håller med, sjukt mycket bra spel till ps2. Mitt favorit är OKAMI!!! Är också mitt absoluta favoritspel of all times, så hoppas du vill pröva krypa in i den världen nån gång. :) Det är en rätt hög tröskel men sen blev åtminstone jag förälskad på stört.

Annars älskar jag Katamari-spelen, med favoriten We Love Katamari. Kan inte få nog! <3

Svar: Åååh, Okami står högt upp på listan över spel jag måste spela! Det ser verkligen så himla fantastiskt ut. Katamari ska nog också ge mig på någon dag =)
Mlie-Redfield

2015-08-14 @ 12:46:38
URL: http://spelinnea.wordpress.com
Postat av: Miss Nekiya

Okami är definitivt det absolut bästa spelet genom tiderna i min värld, har dock bara spelat det på Wii, vilket fungerar men inte helt optimalt.
Jag ägde aldrig ett playstation 2 själv, men det var den bästa konsolen som vi hade hemma, med alla möjliga fantastiska spel. Crash Bandicoot älskade hela syskonskaran, och gick väldigt varmt, men min favorit vad "Sled Storm" ett racingspel med skotrar.

Svar: Ännu en anledning för mig att testa det! =)
Racing med skotrar? Låter ju för bra!
Mlie-Redfield

2015-08-15 @ 16:36:25
URL: http://nerdynekiya.blogspot.se
Postat av: opkij

Det låter som en klassisk lillasyster-historia, PS2 vart även min lillasysters första konsol (borträknat gameboy color, hehe).

Jag måste alltid stå fast vid att SNES är min favorit men PS2 är helt klart det bästa valet om man bara får välja en maskin att spela på. Det närmar sig 100 klarade spel på den och då har jag ändå ganska många kvar att spela, inkluderat Okami!

Svar: Haha, där ser man! =D Men det är ju en så lättsam konsol - det finns ju någonting där som passar alla.
Oj, imponerande! =D
Mlie-Redfield

2015-08-19 @ 18:11:04
URL: http://xenosagacollector.wordpress.com/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0