Frestad att testa~

Andreas har spelat väldigt mycket Bloodborne den senaste tiden. Och jag har sett på när han spelat. Så mycket att jag själv känner att jag verkligen vill spela det. 
 
 
För vilket häftigt spel det verkar vara! Känns som en bra introduktion till From Softwares spel.
 
Har du testat Bloodborne?
 

Kommentarer
Postat av: Danny

Har inte testat Bloodborne eller någon av Souls-spelen men jag är nyfiken. Dock är jag fundersam kring om jag verkligen skulle ha roligt med From Softwares Souls-spel (räknar med Bloodborne här då skillnaden är väldigt liten). Tänker främst på spelens ökända svårighetsgrad. En av de absolut viktigaste hörnstenarna för mig inom spel är spelglädje. Och dö gång på gång till en och samma boss (för att jag är kass, haha!) är inte kul.
Men jag tycker att du ska testa och rapportera här på bloggen hur det gick! =D

Svar: Jag känner samma sak - jag har lätt för att rage-quitta spel, så jag borde egentligen hata From Softwares spel. Men det gör ju bara att jag vill testa det ännu mer!
Mlie-Redfield

2015-12-02 @ 20:11:57
Postat av: Sarah Sjöstedt

Jag har inte testat det än men är bra sugen. Jag älskade ju Dark Souls 2 så Bloodborne lär nog tilltala mig. Får ta tag i det snart! :)

Svar: Det är ju ganska likt, men ändå sin egen grej ^^ Men är du redan ett fan gillar du det nog mer än vad jag kommer göra x)
Mlie-Redfield

2015-12-02 @ 20:21:42
URL: http://ninjabob.blogg.se/
Postat av: Sarah Sjöstedt

Säg inte så, du kan mycket väl gilla det också. Jag har alltid avskytt spel där man dött gång på gång (jag är en mästare på att ge upp om det inte går som jag vill, haha) men när jag körde Dark Souls så var det något som tändes i mig. Jag ville fortsätta, jag ville utforska och jag ville levla (gammal wow-spelare som man är så älskar man levling, haha). Ge det en chans. Jag tror du kan bli överraskad. För det blev jag. Jag trodde aldrig att jag ens skulle klara Dark Souls 2 :P

Svar: Ååh, jag hoppas att det blir samma för mig! =D Det är ju så en vill att BloodSouls-spelen ska göra med en. Jag lovar att ge det en chans ^^
Mlie-Redfield

2015-12-03 @ 06:38:06
URL: http://ninjabob.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0