Nummer 77 och världens bästa väska~

Idag, när jag kom hem från jobbet, gick jag och la mig i en timme. Jag var så trött, och kände att det bara var dags för en paus. Så, nu är jag (någotsånär) utvilad och ska äntligen visa upp vad som fanns i paketen jag fick hem igår. Vi börjar med nummer 77.
 
Som ju, så klart, var den fysiska utgåvan av HD-versionen av REmaken av det första Resident Evil-spelet. Krångligt? Välkommen till Resident Evil, där ettan finns i fler utgåvor än vad det finns titlar i huvudserien (nästan). Så vad innehåller den här otroligt fina boxen då? Förutom att ha min absoluta favoritzombie någonsin (Porslinis) på framsidan, så kommer den med ett par riktiga godbitar.
 
En Art Guidebook som är så otroligt snygg. En karta märkt med "Plannig of Spencer Mansion" som jag vill rama in och ha på väggen för att den toksnygg. Och så klart spelet till PlayStation 3. Flera versioner av samma spel? Inte första gången! Hur tror ni jag kommer upp i så höga siffror som 77? Haha!
 
Men så hade jag ju en till kartong. Som är väldans tung. Det där jag velat ha i mer än ett års tid och äntligen tog tag i att köpa. Vill ni veta vad det är? Klart ni vill!
 
Redan på kartongen avslöjas en hel del: Biohazard 5th Anniversary. Alltså någonting som kom ut 2001.
 
Världens bästa väska. Så nu har jag någonting från de tre olika jubileerna som Resident Evil-serien har haft. Nästa år är det dags för 20-årsjubileumet. Usch, vad det får mig att känna mig gammal, haha. Men, tillbaka till väskan.
 
Så här ser den ut när man öppnar den. Vad kan det finnas för dolda skatter här, månntro?
 
I det övre lagret fann instruktionsböcker till de tre första Resident Evil-spelen, en dogtag med min väskas nummer, en penna som paranoida jag har jag i dubbla plastpåsar utanför väskan OM den någon gång skulle få för sig att läcka, en fancy nyckelring och en ring.
 
Min väska är nummer 05572. Jag har faktiskt ingen aning om hur många som finns.
 
Det här hittar man när man öppnar upp det undre lagret. En stor blå låda och Wesker's Report.
 
Och nummer 78 - mitt 13:e Code: Veronica. Hoppsan!
 
Den blåa lådan då? Det var det här - nummer 79, 80 (som vanligt utspridd på två skivor) och 81. Och jag minns för några år sedan när jag köpte mitt 30:e Resident Evil-spel. Nu har jag nästan det tredubbla.
 
Den eviga frågan är, som alltid... Var ska jag ha de här sakerna?
 
Edit: Insåg nyss att jag inte räknat med den digitala versionen av HD REmaster till att börja med. Så det är 81, inte 80. En samlares problem, haha.
 

Kommentarer
Postat av: Danielkm

Grymt fint! =D

Svar: Jaaaaaa =DDD Så glad att jag äntligen köpte det!
Mlie-Redfield

Postat av: Sarah Sjöstedt

Väskan var ju bara så jäkla cool! :D

Svar: Den är ju det! =D
Mlie-Redfield

2015-02-20 @ 13:33:34
URL: http://ninjabob.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

coolt

Svar: Verkligen!
Mlie-Redfield

2015-03-26 @ 09:31:17
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0