Nästa spel till HD~

Då är det dags. Äntligen. För en HD-REmaster som vi alla väntat på. I början av nästa år släpps det till PlayStation 3 och 4, Xbox 360 och One, samt PC. Åtminstone i Japan. Jag pratar så klart om HD-REmastern av... Resident Evil 0? Ja. Än en gång har vi snuvats från den där otroligt efterlängtade uppdateringen av Resident Evil 2. Men men - det här är ju bättre än inget. Zero släpptes till en början till GameCube, och portades sedan till Wii. Nu tar även det här spelet steget bort från Nintendo.
 

Kommentarer
Postat av: Sarah Sjöstedt

Varför kan dem bara inte ge oss RE2? :( Jag vill ha en remake på det så jag kan få spela det (har varken spelat 2an eller 3an, hehe). Men det är ändå sjukt kul att Zero kommer.Hade det till Gamecube men minns det faktiskt inte alls. Tycker även det är sjukt jäkla tråkigt att Nintendo blir så utmobbad av dessa spelen. Men det har ju säkert en eller flera anledningar för det. Tycker ändå det är synd.

Svar: Eller hur - det är ju det vi vill ha mest av allt! Grejen är att Nintendo till en början hade ensamrätt på REmake och Zero, som en deal med Capcom, men nu verkar allt ha ändrats. Kanske mest för att både Zero och REmake finns portade till Wii - de kanske känner att steget är "för litet" för att ge Nintendo-konsolerna HD-uppdateringarna.
Mlie-Redfield

2015-05-26 @ 14:25:25
URL: http://ninjabob.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är inne på Sarahs spår om att Nintendo borde också få HD-utgåvor av både Resident Evil 1 och 0. Men det är inte bara Capcom som håller på med detta tyvärr. Men å andra sidan; skulle de sälja till Wii U? Jag vet faktiskt inte. Men om de inte får chansen, hur ska man veta det?
Det ska bli kul att spela Resident Evil 0 igen, det var verkligen länge sen. Nu är det bara Resident Evil 2 som fattas!

Svar: Jag tror ärligt talat inte att de skulle sälja så bra till WiiU, eftersom Zero och REmake som sagt redan finns till Wii. Varför köpa nästan samma spel igen, till nästan samma konsol? Men som du säger så kan vi ju omöjligt veta om de inte ens testar det. Kanske är Nintendo för oroliga inför försäljningssiffrorna?
Mlie-Redfield

2015-05-26 @ 16:08:37
Postat av: Danny

Ja, tyvärr är det ett riktigt tråkigt moment 22 med tredjepart och Nintendo. Och även jag längtar efter en HD-utgåva av RE2, speciellt efter fanprojektet som visade hur spelet kunde ha sett ut. Men då jag missade Resident Evil 0 ska detta bli intressant ändå :)

Svar: Verkligen =( Vi får se om det blir någon förändring i framtiden. Jaaaaaa, det fanprojektet gav mig hoppet tillbaka gällande den efterlängtade grafikuppdateringen för RE2! Zero är faktiskt ett riktigt bra spel, som ändå vågade ändra lite på det som förknippas med de gamla Resi-spelen =)
Mlie-Redfield

2015-05-26 @ 17:59:50

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0