Comic Con Gamex, 2015~ (dag 1)

Vilken helg! För enkelhetens skull tänkte jag att det blir bäst om jag delar upp vårt äventyr på Comic Con Gamex efter dag. Just det här inlägget kommer bestå av bilder från mässans första dag.
 
Efter att vi lämnat all vår packning på hotellrummet gav vi oss av till mässan. Jag hade min intervju med Yaya Han bokad 14:40, så när klockan började närma sig tog vi oss till den bestämda platsen. Den person som hade tiden före mig drog dock ut på tiden, så jag kände mig lite småstressad inför min intervju. Men allt gick bara bra! Intervjun kommer att publiceras här på bloggen när jag gått igenom inspelningen och har bilderna redo. Daniel är snäll nog att redigera dem åt mig, yay!
 
Jag är så otroligt glad att jag fick chansen att träffa Yaya Han! Jag har följt hennes cosplaysidor i flera år, och har verkligen längtat efter att kunna träffa henne på riktigt. Och vilket sätt är bättre än att faktiskt ha en intervju? Hoppas att jag får träffa henne fler gånger!
 
Och så sprang vi på Sanna i hennes Oddish-cosplay, och Sascha! Så mysigt att krama dem igen.
 
Och så här såg det ut på mässgolvet. Det positiva med Friends Arena är ju att det alltid finns sittplatser när en blir trött i benen. Fredagkvällen avslutades med en rolig runda Cards Against Humanity i hotellobbyn. Skrattade så att jag fick ont i magen, haha!
 
Det var min fredag på Comic Con Gamex!
 

Kommentarer
Postat av: Danny

Jättetrevlig läsning! Ser fram emot att få ta del av den intervjun då det känns som att Yaya Han är så mycket mer än den bild som framställs av henne i den där dokusåpan :)

Svar: Tack! =D Jaaa, det ska bli så kul att lyssna igenom den igen och översätta allting. Kommer bli en del jobb, men det är det värt!
Mlie-Redfield

2015-11-02 @ 21:29:10
Postat av: SpeLinnea

Ser också fram emot intervjun, vad coolt att träffa en av sina idoler!

Svar: Det var helt otroligt! =D Och oj vad nervös jag var, haha!
Mlie-Redfield

2015-11-03 @ 14:44:14
URL: http://spelinnea.wordpress.com

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0