Jag har börjat spela: Bloodborne~

Inga fler ursäkter. Det är på tiden att jag tar itu med det här spelet, som jag velat spela så himla länge. Bloodborne.
 
 
Det är min första egna riktiga kontakt med From Softwares spel. Jag har sett Andreas spela Dark Souls. Jag har sett honom spela Dark Souls II. Och jag har sett honom spela Bloodborne. (Och nästa vecka kommer jag se honom spela Dark Souls III. HYPE!). Men jag har inte spelat spelen så mycket själv. Mer än att ha suttit i knappt ens en timme med ett lånat exemplar av Dark Souls när jag fortfarande bodde i min lilla studentetta. Så jag kastar mig ändå ganska så ovetandes in i Bloodborne. Åtminstone när det kommer till att faktiskt spela det. Jag har koll på en hel del lore redan. Jag tycker att From Softwares spel är så fantastiska när det kommer till lore att det är svårt att hålla sig borta från den. Men jag vet ändå inte tillräckligt för att ha full koll på vad det är jag gör. Och än så länge älskar jag det.
 
 
Jag satt ganska så länge med karaktärseditorn. Och jag är väldans nöjd med den här versionen av Mlie.
 
 
Vilket vapen jag valde? Saw Cleaver. Om jag gillar den? Klart jag gör! Det är bara lite halvsvårt att nyss ha spelat ett buttonmash spel som Kingdom Hearts II till att komma till ett Bloodborne där varenda knapptryckning spelar roll. Men jag börjar komma in i det nu. Det är snart dags att återvända till Yharnam.
 

Kommentarer
Postat av: Danny

Stort lycka till! Var tvungen att kolla på Honest Game Trailers Bloodborne video igen som är fullständigt klockren! =D Annars är jag en av hädarna som gärna hade sett ett "easy mode" i den spelserien. För du slog verkligen huvudet på spiken till varför jag troligtvis aldrig kommer orka sätta mig in i spelen: "varenda knapptryckning spelar roll".

Svar: Tack! Men det är ju så - spelmässigt så är det ett spel som en måste ha full fokus i, i stort sett hela tiden. Annars går det inte så bra. Men det är så fruktansvärt kul när en väl kommer in i det!
Mlie-Redfield

2016-04-08 @ 19:59:08

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0