Ett äventyr till Spel & Sånt~

Igår morse drog jag, Andreas och Nikke iväg till Norrtälje för att göra ännu ett besök i spelbutiken Spel & Sånt. Både Andreas och Nikke hade med sig lite spel att byta in, och vi alla köpte med oss lite nytt hem. Som vanligt var det jättekul att besöka butiken! (Ber om ursäkt i förväg för bildkvaliteten. Jag hade med mig min systemkamera, men jag hade lyckats glömma minneskortet hemma. Så kan det gå!)
 
Här har vi butiksägaren Peter, lika glad som alltid.
 
Och så passade jag på att smygfota Andreas, Nikke, Larsson och Borka också.
 
Så många fina plushies!
 
Här vi lite av de kläder som säljs i butiken och i webshopen. Spel & Sånt har helt enkelt en massa blandade saker - vilket ju även avslöjas i namnet!
 
Här har vi väggen med retrospel.
 
Och här fanns även en massa tillbehör till PlayStation 4.
 
Spel & Sånt har en hel avdelning för brädspel. Som ett Game of Thrones Risk! Efter ett par timmar i butiken var det dags att betala för det vi skulle ha, och sen var det dags att äta lunch.
 
Jag lyckades hitta Nintendo Style Boutique, yay! Jag har redan spelat både New Style Boutique och New Style Boutique 2 (älskade båda), så det ska bli kul att se vad det allra första spelet har att erbjuda. Jag ser redan fram emot mitt nästa besök på Spel & Sånt, då jag förhoppningsvis har en lite större shoppingbudget, haha!
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0