Jag har spelat: Not A Hero~

I förrgår släpptes Resident Evil 7 Gold Edition som, förutom grundspelet och de tidigare släppta DLC-materialen, innehöll två helt nya spellägen - Not A Hero och End of Zoe. Not A Hero är även gratis för alla de som tidigare har köpt Resident Evil 7, och End of Zoe ingick i season pass. Jag har klarat Not A Hero. Oroa er inte - det här inlägget är helt fritt från spoilers.  
 
 
Det var meningen att Not A Hero skulle ha släppts i våras. Men det sköts upp. Och släpptes alltså först i förrgår. Ärligt talat hade jag förväntat mig mer av det. Jag hade kul med det, det hade jag. Men det kändes som att det kunde ha blivit så mycket mer än vad det var. Not A Hero känns lite som en blandning mellan Resident Evil 1, 4, och 7. Det har ett par idéer som jag verkligen gillade, och jag satt ofta på helspänn när jag spelade. Men, storyn. Den kändes alldeles för framtvingad och hastig. När det sköts fram så mycket som det gjorde trodde jag att Capcom skulle göra Not A Hero till ett mästerligt DLC. Men det blev endast "bra". Det är absolut inte dåligt, det är det inte. Men det kommer nog dröja innan jag spelar det igen. Till skillnad från End of Zoe. Men mer om det en annan gång!
 
Har du spelat Not A Hero? Vad tyckte du isåfall om det? Inga spoilers!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah Sjöstedt

Vi startade det i fredags. André spelar det och jag tittar på. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Svårt att säga så mycket när man inte får spoila :P Men jag diggar L och hans sjuka spel. Han är ganska rå. Får se när vi fortsätter på det. Men kan inte tänka mig att vi har allt för mycket kvar. En omspelning på RE7 skulle nog behövas för min del. Har glömt en del, men det är trots allt 11 månader sen man spelade det, hehe.

Svar: Ska bli kul att höra vad ni tycker om det när ni är klara md det! Ja, L är en så intressant karaktär.
Mlie-Redfield

2017-12-17 @ 18:51:37
URL: http://ninjabob.blogg.se/

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0