Mlie på Streamhjälpen~

I lördags var jag gäst hos Streamhjälpen och speedrunnade Herkules. Det var så himla kul! Även om rundan inte gick så bra som kunde göra hade jag ändå riktigt roligt. Så ett stort tack till Webhallen och alla inblandade för en fantastisk vecka med Streamhjälpen! Att deras första försök på att göra en veckolång välgörenhetsstream gick så bra som det gjorde är ju helt fantastiskt. Och att allt insamlat sedan går till Radiohjälpen och deras kamp om att stoppa människohandel av barn gör det ju bara ännu bättre. Barn är inte till salu, så enkelt är det. Det har Sverige visat den gånga veckan - Musikhjälpen slog rekord på både engagemang och insamlade pengar. Jag är så himla glad över allt som vårt lilla Sverige lyckades med. Tänk vad många barn som kan få hjälp! 
 
Om ni missade min speedrun kan ni se den i efterhand här:
 
 
Det var en hel del coola speedruns innan det var min tur (och efter att jag hade spelat) så det finns mycket att kolla på i den VOD:en! Det blev lite teknikstrul innan min run, men den börjar ungefär runt 01:26:07 när vi får in Andreas i buren som kommentatorstöd, yay!
 
Som sagt - ett stort tack till Webhallen för ert härliga initiativ med Streamhjälpen! Och så klart, ett minst lika stort tack till Ludendi som ville ha med min speedrun!
 
Vill ni se mig spela Herkules på hemmaplan så kommer jag streama det imorgon från ca 13:30. Länk till min twitch-kanal hittar ni här: https://www.twitch.tv/mlie_redfield.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sting

Vad duktig du var, jättekul att se! :D Inte lätt att spela snabbt på beställning, men tyckte du gjorde det snyggt ^^

Svar: Tack så mycket <3
Mlie-Redfield

2017-12-19 @ 11:58:59

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0