S på alla banor~

Äntligen. Efter många timmars slit är har jag äntligen fått S-rank på alla banor i Jack's 55th Birthday. Trofén är min, yay! Så nu kan jag släppa det minispelet, haha. Det har varit kul, men samtidigt också väldigt frustrerande. Speciellt den rundan då jag missade S-rank med typ en sekund. Haha! Men nu är det gjort.
 
Det finns inte en chans att jag kommer ge mig på att få SS på alla banor. Åtminstone inte än på länge. För tillfället har jag helt enkelt fått nog av Jack's 55th Birthday. Och har ni helt missat när jag har streamat det här på min twitch-kanal så finns det även uppe på YouTube! Jag väntar just nu på att de sista delarna ska laddas upp, men jag vill dela med mig av den spellistan redan nu. Så här är den:
 
 
Nu måste jag ju börja fundera ut vad jag vill streama härnäst - The Binding of Isaac eller Resident Evil 5 Mercenaries? Eller helt enkelt fortsätta med min stackars bortglömda genomspelning av Resident Evil 4? Vi får se hur det blir, helt enkelt! Jack's 55th Birthday läggs åtminstone upp på hyllan nu.
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0