Jag ska äntligen spela Haunting Ground igen~

Jag tycker väldans mycket om skräckspel och survival horror-spel. Många av mina favoriter finns till PlayStation 2 (som även råkar vara min favoritkonsol), och ikväll kan jag äntligen, äntligen börja streama från konsolen.
 
 
Jag får alltid för mig att jag har fler spel i den genren till PS2 än vad jag har. Kan vara alla mina sjuttioelva utgåvor av Resident Evil Code: Veronica X som är anledningen till det, haha. Hur som helst har jag 15 unika survival horror/skräckspel till PlayStation 2. Vad blir då först ut? Spelet som jag har drömt om att kunna streama i flera års tid: Haunting Ground. 
 
Första gången jag kom i kontakt med det spelet var genom en parodiserie på YouTube som hette Capcom Friends, där karaktärer från olika Capcom-spel plötsligt befann sig i samma värld. Haunting Ground verkade helt klart vara ett intressant spel. År 2008 hittade jag det i en GAME-butik, och köpte det direkt. Jag vet inte hur många gånger jag har spelat spelet, men jag vet att det var ett par år sedan sist. Jag har väl egentligen bara gått och väntat på att kunna streama det. Ikväll får jag äntligen chansen. 
 
Streamen drar som vanligt igång 18:30, och du hittar länken här. Hoppas att vi ses i chatten! 
 

Kommentarer

Skriv gärna vad du tycker!

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (Publiceras inte på bloggen)

URL/Bloggadress:

Här skriver du dina tankar:

Följ mig på:

Twitter | Instagram |




Hej! Jag heter Emelie. I den här bloggen skriver jag en hel del om tv-spel, men det blir ibland annat också!


RSS 2.0